Strikket gave til veninde

Fortjener din veninde en lækker og hjemmestrikket gave? Så kan du nemt og hurtigt komme i gang med gaven og få inspiration her på siden.

Mulighederne for gaver til veninder er uendelige, og det kommer meget an på den veninde, der skal modtage gaven. Elsker hun f.eks. strikket interiør? Eller er hun mere vild med strikket tøj? Lige meget hvad finder du herunder inspiration til, hvad hun kan strikke til netop din veninde.

Gå på opdagelse blandt vores mange strikkeopskrifter her.

Hvis gaven gerne må strikkes på overkommelig tid, kan du vælge at gå med en strikket hårelastik, også kaldet scrunchies. Disse er og bliver et hit! De er smukke og kan laves i alle mulige farver. Samtidig er det et let og hyggeligt projekt for både nybegyndere og øvede strikkere. Scrunchien er derudover en formidabel måde at bruge sine garnrester på.

Her kan du læse mere om strikkede scrunchies.

Et andet overkommeligt projekt er strikkede klude eller grydelapper. Begge dele kan strikkes på kort tid, og så er de bare super praktiske gaver, som kan anvendes hver dag. Leg med farver og mønstre og glæd din veninde med en stak karklude i alle regnbuens farver, eller giv hende et par grydelapper, hun vil glædes ved hver eneste dag.

Du kan læse mere og strikkede karklude her og strikkede grydelapper her.

Er din veninde vil med strikket tøj? Så kan du også kaste dig ud i at strikke hende en skøn sommertop eller en smuk vest. Begge belædningsgenstande giver en unik tilføjelse til klædeskabet og kan benyttes til mange forskellige anledninger.

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse i vores flotte opskrifter på strikkede toppe og veste. Her kan du lade dig inspirere af de forskellige opskrifter, deres farvesammensætninger og mønstre.

At strikke en top eller vest er et forholdsvist overkommeligt projekt, som samtidig viser, at du har taget dig tid og kræfter til at lave en flot og brugbar gave til din veninde.

Hvis din veninde mere er til strikkede huer eller pandebånd, så er dette også to gode gaveidéer. Strikkede huer og pandebånd kan bruges i årevis, og mon ikke din veninde bliver ekstra glad for at gå med huen eller pandebåndet, hvis det er dig, der har strikket til hende?

En anden virkelig god gave til veninden er hjemmelavede smykker. I vores store udvalg af tilbehør til smykker finder du alt, du skal bruge, for at komme i gang med at fremstille flotte smykker. I udvalget finder du således både perler, charms, elastiksnor, hårpynt og værktøj.

Tjek det store smykkeudvalg ud lige her.

Er din veninde selv glad for at strikke? Så kan du også købe et skønt strikkepindesæt til hende. Med sådan et sæt går man aldrig galt i byen. På den måde er din veninde nemlig sikret, at hun ikke kommer til at mangle strikkepinde til sine projekter foreløbig.

Du kan også give hende et gavekort, så hun selv kan vælge, hvad hun mangler til sine kreative projekter. Gavekortet er digitalt, så det er også den perfekte løsning, hvis du mangler en gave i sidste øjeblik.

Køb et gavekort til YarnLiving her.

Nu håber vi, at du har fået inspiration til, hvad du kan strikke eller give til din skønne veninde. Rigtig god fornøjelse med venindegaven :-)