Scheepjes Chunky Monkey

Indhold: 100% Akryl

Vægt/længde: 100 g = ca. 116 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 13 m x 18 p

Maskinvask skåneprogram, max 40°C / Tørres fladt

26,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 25,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 24,95 DKK pr stk.

Scheepjes Chunky Monkey

Hvis du allerede elsker vores Color Crafter-serie, vil du absolut elske Chunky Monkey. Dette garn er et ideelt garn for dem der ønsker at blande tingene sammen.

Det har en dejlig tyk struktur, der både komplementerer og danner kontrast med Color Crafter. Chunky Monkey passer til pinde og nåle i størrelse 5.00 mm.

Dette er et Aran-garn lavet af let, allergivenligt Premium Akryl. Det er super let at pleje og fås i den samme omfattende farvepalette som Color Crafter.

Et grundlæggende træk ved Chunky Monkey er, at det er et Anti Pilling Garn. Du er muligvis allerede bekendt med de irriterende små kugler, der vises på dine tøj- eller legetøjsprojekter efter hyppig brug. Dette er, hvad vi kalder Pilling. Scheepjes Chunky Monkey er specielt designet til at forhindre, at dette opstår.

Takket være sin tykke Aran-vægt er dette garn bedst egnet til store projekter som tæpper, boligindretningsgenstande og børns legetøj samt chunky jumpere, jakker, huer og sjaler.

Vælg mellem hele 93 skønne farver. Kan du godt lide et stort udvalg af farver kan du tjekke alle vores skønne garner fra Scheepjes her.

25/07/2020

Det er meget tykt og bødt garn, perfekt til huer

27/09/2020

Helt fantastisk garn. Det er så blødt og lækkert at arbejde med. Glæder mig til min cardigan er færdig og klar til brug.

24/02/2021

Super lækkert garn og så blødt!

08/05/2024

Fantastisk blødt og lækkert garn. Vildt nemt at arbejde med og farverne er helt vilde! Nærmest som om de stråler selvom der intet glimmer eller silke er i. Bruger garnet til at hækle et tæppe og glæder mig til at det er færdigt

Tilføj anmeldelse: