Baby Alpaca & Silke

Hvis du er på udkig efter et silkeblødt garn, er du kommet til det helt rette sted. På denne side finder du en blanding mellem baby alpaca og silke, som er et ultrablødt garn, der er særligt ideelt at bruge til baby- og børnestrik. Hvis du strikker eller hækler tøj i dette materiale, kan du være sikker på at holde varmen i de kolde vintermåneder men samtidig føle dig godt tilpas i de lune sommermåneder. På mange måder er denne garntype fantastisk at bruge til både børn og voksne og også hele året rundt. Når du bevæger dig rundt på denne side, vil du hurtigt opdage, at vi har forskellige varianter fra forskellige mærker, og du har altså rig mulighed for at finde netop den garnvariant, der passer til dig.

 

9 anmeldelser
69,95 DKK
77,00 DKK
Du sparer: 7,05 DKK
0 anmeldelser

Gå på opdagelse i vores mange opskrifter

Baby alpaca og silke er en perfekt kombination, da det er ekstra mildt mod huden, holder på varmen om vinteren og nedkøler om sommeren. Derfor er det en perfekt garntype at bruge til stort set alle beklædningsgenstande, særligt til familiens mindste medlemmer. Hvad end det er til dit eget barn, barnebarn eller din venindes børn, vil det være en sikker vinder at strikke eller hækle et eller flere stykker tøj i baby alpaca og silke. Hvis du mangler inspiration til at starte nye strikke- eller hækleprojekter, har vi heldigvis dedikeret en hel side til gratis opskrifter, hvor du kan boltre dig i alverdens forskellige mønstre, farver og former.

Værd at vide

Når du klikker dig ind på vores forskellige garnvarianter, vil du opleve, at vi har gjort det så nemt og bekymringsfrit for dig som overhovedet muligt. Vi har nemlig samlet en lang række vigtige informationer om den pågældende variant, så du ved, hvilke strikke- eller hæklepinde du skal bruge, hvordan du må vaske materialet, og hvad det er særligt ideelt at bruge til. Det betyder, at du på alle ting, kender alle vigtige specifikationer om garnet, så du kan tage den helt rette købsbeslutning. Og hvis du er særligt på udkig efter garntyper der kan tåle maskinvask, kan de findes lige her. Husk, du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål til vores sortiment og konkrete produkter.

Nem og hurtig levering

Hvis du ikke er vant til at handle på nettet, frygt ej. Det er 110% sikkert, og vi behandler altid dine personlige informationer med fuld diskretion. Alt du skal gøre er at tilføje dine ønskede produkter til indkøbskurven øverst i højre hjørne og derefter udfylde de informationer, der bliver efterspurgt – så er din pakke på vej hjem til dig. Du bestemmer endda også helt selv, om du vil hente den hos din nærmeste pakkeboks, eller om den skal leveres lige til døren. Så bliver det ikke nemmere! Du kan forvente at have din pakke i hænderne inden for 1-2 dage, og hvis du bestiller inden kl. 16.00, kan du endda forvente at modtage dit nye garn allerede den efterfølgende dag.

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving