Black Friday 2022

Velkommen til Black Friday 2022! 

Vi har banket priserne på en lang række populære produkter i bund. Spar op til 50% på udvalgte garner og tilbehørsprodukter. I det store tilbudsudvalg finder du med garanti alt det, du skal bruge for at kunne strikke eller hækle dig langt ind i det nye år!

Priserne gælder så længe lager haves på Black Friday :)

Rigtig god Black Friday shopping :-)

 

Se alle produkter her

Black Friday garn - klik her

Black Friday opbevaring - klik her

Black Friday tilbehør - klik her

Black Friday strikkepinde & hæklenåle - klik her

Black Friday knapper og diverse - klik her

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
1 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
5 anmeldelser
0 anmeldelser

Black Friday 2023 hos YarnLiving

Black Friday er et amerikansk koncept, som er blevet taget varmt imod i Danmark. Butikkerne tog for første gang mærkedagen til sig tilbage i 2013, og sidenhen har det altså udviklet sig til at være et særdeles populært koncept, hvor flere og flere fysiske butikker samt webshops også er hoppet med på vognen. Derfor har vi hos YarnLiving selvfølgelig også valgt at tage del i det ualmindeligt populære koncept, der trykker priserne i bund på et hav af varer en enkelt dag om året.

Du finder uden tvivl de bedste tilbud på garn og strikkegrej på Black Friday, så du kan komme godt i gang med alle dine hyggeprojekter henover vinteren og ind i det nye år. Der er nemlig ikke noget mere hyggeligt end at sidde indenfor med noget varmt at drikke, imens man strikker eller hækler diverse ting til sig selv eller andre. Derfor er det bare med at finde alle dine yndlingsting på vores webshop, når Black Friday nærmer sig med hastige skridt.

Du er garanteret en masse gode tilbud på størstedelen af vores varer her på shoppen, så hvis du er den kreative type, der elsker at udfolde dit kreative sind i form af små, hyggelige projekter, som du eventuelt kan lave til dig selv eller som julegave, så skal du da helt sikkert tjekke vores produkter og kategorier ud og spare en masse penge i anledning af Black Friday. Hvis du ønsker et større indblik i, hvilke produkter du kan købe med rabat på Black Friday, kan du se mere her på siden – god fornøjelse og held og lykke med rabatjagten!

 

 

OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving