Go Handmade Tencel Bamboo "extra fine"

Indhold: 60% Bambus, 40% Tencel

Vægt/længde: 50 g = 370 m

Anbefalede pinde: 2-2,5 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 38-40 m

Kan vaskes på maskine, maks. 40°C / Tørres fladt

 

33,75 DKK
45,00 DKK
Du sparer: 11,25 DKK
Tilbud udløber 31/03/2023
Lager: 5 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Go Handmade Tencel Bamboo "extra fine"

Tencel Bamboo "extra fine" er det tyndeste af Go Handmades Tencel Bamboo-garner, og det er et fantastisk blødt og delikat garn, som både er fint og stærkt. Garnet er super lækkert at strikke i, både hvis man vælger det i sin enkelthed, men også hvis man vælger at strikke det sammen med andre lækre garner, hvad der helt sikkert også er oplagt. 

Selve strukturen består af to tvundne tråde, hvilket står i kontrast til det lidt tykkere Tencel Bamboo "fine", som består af 12 tvundne tråde, og det noget tykkere Tencel Bamboo "double", som består af 18 tråde. 

Det unikke Tencel er et bæredygtigt materiale lavet af glatte træfibre fra naturlig udtynding af skoven. Materialet føles silkeblødt, og det er derfor også ideelt til børn, da det på ingen måde irriterer huden.

Se her vores store udvalg af de flotte Go Handmade-garner.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving