Strikkeopskrifter til blebukser

Et par bukser til en baby skal ikke kun være behagelige, men de skal også være rummelige, så der er plads til bleen. Her på siden har vi samlet alle de strikkeopskrifter, der hører til denne kategori. Opskrifterne er alle lavet således, at der er ekstra plads omkring rumpen og den øverste del af låret, så der er masser af plads til at bevæge sig i.

Se alle vores babyopskrifter her.

Som du kan se herunder, så laves langt de fleste blebukser med bindeluk, når de er strikkede. De er lavet således, at det er nemt at åbne buksen og komme til bleen, mens barnet er helt lille. Dét er smart. Så se opskrifterne herunder igennem og find den model, som du har lyst til at strikke.

-3%
Pris fra
66,95 DKK
68,90 DKK
Du sparer: 1,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
649,35 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Garn til blebukser

Valget af garn afhænger af, hvilken opskrifter du kaster dig ud i. I strikkeopskrifternes indledning vil der ofte være angivet, hvilken garntype og farvekode der er anvendt på strikkeopskriftens billede. Du vælger dog selvfølgelig helt selv, hvilken type garn og hvilken farve (eller farver) du vælger. 

Når du strikker til en baby, er det i mange tilfælde en rigtig god idé at strikke i baby-merinould. Babyer er ikke selv i stand til at varmeregulere. Dette lærer de først i en alder af to år. Da uld har en varmeregulerende effekt, er det derfor en oplagt og meget god mulighed, hvis du strikker tæpper, svøb eller beklædningsgenstande. Da uld har en varmeregulerende effekt, vil din baby nemlig ikke opleve den overophedede og indelukkede følelse, som syntetiske garntyper kan give.

Merinould er meget blødt og elastisk, og dermed opleves baby-merinould hverken som kradsende, generende eller stift, som andre typer af uld kan. Her på siden kan du finde et stort udvalg af lækre garner fra DROPS. En af kvaliteterne er DROPS Baby Merino, som netop er et garn i den fordelagtige merinould. DROPS Baby Merino forhandles i mange smukke farver.

Strikker du derimod dyr til en uro over puslebordet, er en klassisk bomuldstråd et oplagt valg. Bomuld er både holdbart og slidstærkt, og så kommer bomuldsgarn i et hav af flotte farver og nuancer. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af bomuldsgarn her hos YarnLiving. Se alle vores bomuldsgarner her.

Strik til baby

Her hos YarnLiving har vi et kæmpe udvalg af strikkeopskrifter til babyer. Deriblandt finder du også opskrifter på eksempelvis tæpper, legetøj og meget andet. På den måde kan du finde alle dine digitale opskrifter samlet ét sted. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? At langt de fleste opskrifter er gratis, og de resterende forhandles til en meget overkommelig pris.

Opskrifterne er desuden nøje opdelte, så du kan vælge og finde lige netop det, som du har brug for. Her i kategorien finder du blebukser, men i udvalget af babyopskrifter kan du også vælge imellem blandt andet sæt, tæpper og meget andet. Så tag et kig på alle vores babyopskrifter, og lad dig inspirere af de mange muligheder.

Det gode ved vores digitale opskrifter er også, at du får opskriften lige med det samme. De gratis opskrifter kan downloades her fra siden ganske kvit og frit, mens du ved købeopskrifterne modtager en ordrebekræftelse med det samme med din opskrift. På den måde kan du komme lynhurtigt i gang med dit projekt.

Sidder du samtidig og skal bestille garn til opskriften, så er der også hjælp at hente. Vores opskrifter kan nemlig tilgås som kits, så du nemt og hurtigt kan vælge og bestille den rette mængde garn til dit projekt. Klik blot ind på et kit, vælg en størrelse og farve og tryk bestil, så er det hele lagt i din kurv og klar til bestilling.