Strikkeopskrifter til babybluser

Har du en helt speciel baby i tankerne, der fortjener en unik strikket bluse? Så er du kommet til det helt rette sted. For hvis du sidder med lysten til at strikke bluser i babystørrelse, så har vi samlet alle vores opskrifter her på siden til dig.

Se alle vores opskrifter til baby her.

Strik til babyer er ikke kun en hyggelig beskæftigelse, det er også muligheden for at give en gave til den lille, som vi blive elsket. Strik er nemlig utroligt godt for at holde den lille krop varm, men god uld giver også mulighed for at lade huden ånde. Så tag et kig på opskrifterne herunder og lad dig inspirere til dit næste projekt.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
-2%
Pris fra
113,90 DKK
115,80 DKK
Du sparer: 1,90 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
119,85 DKK
0 anmeldelser
-4%
Pris fra
134,81 DKK
139,80 DKK
Du sparer: 4,99 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
220,80 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-11%
Pris fra
63,90 DKK
71,90 DKK
Du sparer: 8,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-21%
Pris fra
86,75 DKK
109,75 DKK
Du sparer: 23,00 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Strik til baby hos YarnLiving

Her hos YarnLiving sætter vi en ære i at kunne tilbyde et kæmpe udvalg af strikkeopskrifter i høj kvalitet. Opskrifterne er udviklet af nogle af de bedste opskriftsudviklere her i norden, og er desuden gennemtestede inden de lægges her på hjemmesiden. 

Her på YarnLiving.com finder du et stort udvalg af strikkeopskrifter til både begynderen, den let øvede og den rutinerede strikker. Blandt vores udvalg af strikkeopskrifter til baby finder du det meste inden for beklædning til baby. Lige fra trøjer, sweatre, jakker, cardigans, huer, små vanter, babysko, bukser, smækbukser og kjoler til babytilbehør som tæpper og svøb, køreposer, nissehue, dåbskjole og fine kraver. 

Se alle vores strikkeopskrifter til baby her.

Langt de fleste af vores strikkeopskrifter i sortimentet er gratis, mens andre opskrifter sælges til gode og fornuftige priser. De gratis strikkeopskrifter kan downloades direkte fra hjemmesiden til din tablet, computer eller telefon. Du kan selvfølgelig også vælge at printe opskrifterne ud. De opskrifter, der sælges til fornuftige priser, skal klikkes i indkøbskurven, betales, og derefter kan de på samme måde læses på din skærm eller printes ud. På den måde kan du altså komme lynhurtigt i gang med dit projekt.

Strik i den rette størrelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være udfordrende at finde den rigtige størrelse at strikke til en baby. For hvor stor når baby lige at blive inden, at man får færdiggjort sit strikkeprojekt? Heldigvis er der råd og hjælp at hente.

Først og fremmest vil vi anbefale at se på opskrifterne, hvordan du strikker de forskellige beklædningsgenstande i den rigtige størrelse. Her er der både en guide til mål, hvordan du skal måle baby og lignende. På den måde kan du rette dig efter, hvad der står i opskriften. I opskrifterne er størrelserne angivet ud fra den anslåede størrelse med afsæt i babys alder. Det er dog blot en guideline, så det er vigtigt at have for øje, om du strikker til en større eller mindre baby. 

Hvis du strikker til en nyfødt, kan du tage udgangspunkt i den anslåede fødselsvægt. Måske har de kommende forældre fået anslået barnets vægt ved jordemoderbesøg og har dermed allerede en fornemmelse af, om de venter en større eller en mindre baby.

Hvis du strikker til en baby, der allerede er et par måneder gammel, har både du og forældrene sikkert allerede nu et indtryk af, om det er en god idé at strikke i en større størrelse for at være sikker på, at babyen kan passe de fine, hjemmestrikkede og personlige bluser.

Er du meget i tvivl om størrelsen, er det altid en fordel at strikke en størrelse større for en sikkerheds skyld. Er den strikkede beklædningsgenstand en smule for stor, vil babyen med tiden vokse ind i størrelsen, hvorimod en for lille beklædningsgenstand er mindre brugbar på sigt.

Når du er færdig med dit strikkede projekt, så vær opmærksom på vaskeanvisningen på det garnnøgle, du bruger. Vask ved forkerte grader kan ødelægge resultatet, og så risikerer du at stå med en større eller mindre bluse til slut. Hvis du strikker til en barselsgave, er det en god idé at give pap- eller papiremballagen fra garnnøglet med i gaven, så de nybagte forældre ved, hvordan din gave skal vaskes.