Babybluser

Her på siden kan du finde vores store udvalg af opskrifter på bluser til baby. Du kan finde alt lige fra farverige kreationer og unikke mønstre til klassiske babytrøjer.

Se alle vores opskrifter til baby her.

At kreere smukke bluser til baby er ikke kun en hyggelig beskæftigelse, det er også muligheden for at give en gave til den lille, som vi blive elsket. Strikkede og hæklede kreationer er nemlig utroligt godt for at holde den lille krop varm, men god uld giver også mulighed for at lade huden ånde. Så tag et kig på opskrifterne herunder og lad dig inspirere til dit næste projekt.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
119,85 DKK
0 anmeldelser
-7%
Pris fra
129,83 DKK
139,80 DKK
Du sparer: 9,97 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
-32%
Pris fra
150,85 DKK
220,80 DKK
Du sparer: 69,95 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
103,80 DKK
0 anmeldelser

Opskrifter til baby hos YarnLiving

Her hos YarnLiving sætter vi en ære i at kunne tilbyde et kæmpe udvalg af opskrifter i høj kvalitet. Opskrifterne er udviklet af nogle af de bedste opskriftsudviklere her i norden, og er desuden gennemtestede inden de lægges her på hjemmesiden. 

Her på YarnLiving.com finder du et stort udvalg af opskrifter til både begynderen, den let øvede og den rutinerede strikker eller hækler. Blandt vores udvalg af opskrifter til baby finder du det meste inden for beklædning til baby. Lige fra trøjer, sweatre, jakker, cardigans, huer, små vanter, babysko, bukser, smækbukser og kjoler til babytilbehør som tæpper og svøb, køreposer, nissehue, dåbskjole og fine kraver. 

Se alle vores opskrifter til baby her.

Langt de fleste af vores opskrifter i sortimentet er gratis, mens andre opskrifter sælges til gode og fornuftige priser. De gratis opskrifter kan downloades direkte fra hjemmesiden til din tablet, computer eller telefon. Du kan selvfølgelig også vælge at printe opskrifterne ud. De opskrifter, der sælges til fornuftige priser, skal klikkes i indkøbskurven, betales, og derefter kan de på samme måde læses på din skærm eller printes ud. På den måde kan du altså komme lynhurtigt i gang med dit projekt.

Bluser i den rette størrelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være udfordrende at finde den rigtige størrelse bluse, når man selv skal fremstille den. For hvor stor når baby lige at blive inden, at man får færdiggjort sit projekt? Heldigvis er der råd og hjælp at hente.

Først og fremmest vil vi anbefale at se på opskrifterne, hvordan du strikker eller hækler de forskellige beklædningsgenstande i den rigtige størrelse. Her er der både en guide til mål, hvordan du skal måle baby og lignende. På den måde kan du rette dig efter, hvad der står i opskriften. I opskrifterne er størrelserne angivet ud fra den anslåede størrelse med afsæt i babys alder. Det er dog blot en guideline, så det er vigtigt at have for øje, om du strikker og hækler til en større eller mindre baby. 

Hvis du strikker eller hækler til en nyfødt, kan du tage udgangspunkt i den anslåede fødselsvægt. Måske har de kommende forældre fået anslået barnets vægt ved jordemoderbesøg og har dermed allerede en fornemmelse af, om de venter en større eller en mindre baby.

Hvis du strikker eller hækler til en baby, der allerede er et par måneder gammel, har både du og forældrene sikkert allerede nu et indtryk af, om det er en god idé at strikke/hækle i en større størrelse for at være sikker på, at babyen kan passe de fine, hjemmelavede og personlige bluser.

Er du meget i tvivl om størrelsen, er det altid en fordel at strikke/hækle en størrelse større for en sikkerheds skyld. Er den strikkede/hæklede beklædningsgenstand en smule for stor, vil babyen med tiden vokse ind i størrelsen, hvorimod en for lille beklædningsgenstand er mindre brugbar på sigt.

Når du er færdig med dit projekt, så vær opmærksom på vaskeanvisningen på det garnnøgle, du bruger. Vask ved forkerte grader kan ødelægge resultatet, og så risikerer du at stå med en større eller mindre bluse til slut. Hvis du strikker eller hækler en barselsgave, er det en god idé at give pap- eller papiremballagen fra garnnøglet med i gaven, så de nybagte forældre ved, hvordan din gave skal vaskes.