Bodystockings

Velkommen her til siden, hvor vi har samlet alle de bodies eller bodystockings, som du kan finde i vores sortiment. Opskrifterne er nøje udvalgte, så der er noget til enhver smag. Så lige meget, om du er til bodies uden ben og arme eller mere til en heldragt, så kan du finde den rette opskrift her på siden.

Se alle vores opskrifter til babyer her

Vi sørger hele tiden for at udvidde vores sortiment af opskrifter. Helt konkret betyder det, at du altid kan finde nye opskrifter, der er med på den sidste tids mode. Så tag et kig herunder og find dit næste strikke- eller hækleprojekt.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
201,95 DKK
0 anmeldelser
-1%
Pris fra
318,05 DKK
322,55 DKK
Du sparer: 4,50 DKK
0 anmeldelser
-6%
Pris fra
98,65 DKK
104,90 DKK
Du sparer: 6,25 DKK
0 anmeldelser
Pris fra
149,85 DKK
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Digitale opskrifter hos YarnLiving

Hos YarnLiving tilbyder vi en lang række forskellige strikkeopskrifter til både baby, barn, dame og herre. Derudover har vi opskrifter på interiør, tasker, dyr & legetøj og meget mere. Opskrifterne strækker sig over både strik og hækling samt fra den helt nye til den garvede strikker og hækler. De mange forskellige opskrifter betyder, at du med sikkerhed kan finde en opskrift, der passer til dit niveau, behov og smag.

Se alle vores opskrifter her

Leder du efter en bestemt opskrift? Så kan du heldigvis nemt og hurtigt danne dig et overblik over det store udvalg af opskrifter. Desuden kan du bruge søgefunktionen øverst, hvis du kan navn eller nummer på opskriften, til at finde den specifikke opskrift.

Udover at udforske de mange opskrifter efter de forskellige mærker, kan du også udforske opskrifter efter bestemte kategorier. Leder du f.eks. efter en opskrift til dame, så se de mange gratis opskrifter her. Leder du derimod efter en opskrift på det sødeste babytøj, så se det store udvalg her. Én ting er i hvert fald sikker: Du vil med garanti finde lige netop dén strikke- eller hækleopskrift, der passer perfekt til dig.

Garn til bodystockings

Valget af garn afhænger af, hvilket projekt du kaster dig ud i. I opskriftens indledning vil der ofte være angivet, hvilken garntype og farvekode, der originalt er anvendt på i babysættet. Du vælger dog selvfølgelig helt selv, hvilken type garn og hvilken farve, du ønsker, at sættet skal laves i. 

Når du laver tøj og beklædning til en baby, er det i mange tilfælde en rigtig god idé at hækle i merinould. Fordi babyer først lærer at varmeregulere deres krop i omkring 2-års alderen, så er uld en oplagt og meget god mulighed, hvis du strikker tæpper, svøb eller beklædningsgenstande. Da uld har en varmeregulerende effekt, vil din baby nemlig ikke opleve den overophedede og indelukkede følelse, som syntetiske garntyper kan give. De vil samtidig have mulighed for at ånde og komme af med varmen på de varme sommerdage, mens de om vinteren vil blive holdt varme af den isolerende uld.

Merinould er desuden meget blødt og elastisk, og dermed opleves baby-merinould hverken som kradsende, generende eller stift, som andre typer af uld kan. Her på siden kan du finde et stort udvalg af lækre garner fra DROPS. En af kvaliteterne er DROPS Baby Merino, som netop er et garn i den fordelagtige merinould. DROPS Baby Merino forhandles i mange smukke farver og er en klar fanfavorit, når det kommer til babystrik.

Strikker du derimod en savlesmæk til den yngste, så er en klassisk bomuldstråd et oplagt valg. Bomuld er både holdbart og slidstærkt, og så kommer bomuldsgarn i et hav af flotte farver og nuancer. Desuden suger bomuld ganske godt, hvilket vil være med til at holde savlet fra at ramme tøj og bordplade. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af bomuldsgarn her hos YarnLiving. Se alt vores bomuldsgarn her.

Går du op i, at dit barn skal have økologisk tøj på? Så er der heldigvis også masser af økologisk garn at vælge i mellem. Garnerne er både økologiske og GOTS-certificerede, hvilket garanterer et bæredygtigt garn, der kan følges i alle sine processer. Hvis du vil vide mere om økologisk garn, så find dem her.