Bog: Ny Hækling - Former og flader

Forfatter: Molla Mills

ISBN: 9788740654882

Sprog: Dansk

Sider: 288 sider

-15%
267,75 DKK
315,00 DKK
Du sparer: 47,25 DKK
Lager: 4 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-15%

Ny Hækling - Former og flader

En bog fyldt med smukke, lækre hæklerier til både dig og dit hjem.

I bogen ”Ny hækling – former og flader” findes der opskrifter på alt fra prikkede gulvtæpper, opbevaringskurve med og uden låg og forskellige typer af tasker og punge.

I sit hækle- og designværksted i Helsinki har Molla Mills udviklet de 26 opskrifter, der er med i bogen. Hendes stil er kendetegnet ved grafiske mønstre og moderne æstetik.

I bogens første afsnit forklares de grundlæggende teknikker, der skal anvendes for at komme i mål med projekterne. Og derefter følger de mange opskrifter, der er ledsaget af trin for trin-billeder, der guider hækleren helt igennem.

Opskrifterne har forskellige sværhedsgrader, så nybegynderen kan sagtens kaste sig ud i nogle af projekterne, mens andre opskrifter kræver lidt mere øvelse med hæklenålen.

Ved hver opskrift indikerer antallet af garnnøgler hvilket niveau, der kræves for at være med. Og om projektet er meget tidskrævende og kræver pauser.

Bogens sidste afsnit handler om velvære. Her er der yogaøvelser, der er gode til en krop, der har siddet med hæklenålen i hånden i flere timer. Og måske også med et tungt gulvtæppe, der skulle hækles.

Da er det godt og nødvendigt at pleje sin krop og få den til at slappe af. Øvelserne er udviklet særligt til hæklere af yogalæreren Meri Mort.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: