Yarn and Colors Must-have 8/4

Indhold: 100% merceriseret bomuld

Vægt/Længde: 50 g = ca. 125 m.

Anbefalede pinde: 2.00 - 3.50 mm

Strikkefasthed: 10 cm = 26 m

Vaskeanvisning: Maskinvask 40°C.  Må stryges, men ikke bleges eller tørretumbles.

13,95 DKK
Lager: På lager
  • Køb 10 eller flere til 12,95 DKK pr stk.

Yarn and Colors must-have 8/4

 

Hvis du er på udkig efter noget slidstærkt garn, så skal du helt sikkert prøve dette lækre must-have 8/4 fra Yarn and Colors. Garnet er lavet i 100% merceriseret bomuld, hvilket betyder, at det har været igennem en behandling, som gør fibrene meget stærkere, samtidig med at trådene får mere glans. Derudover gør behandlingen også, at det tøj, du strikker, lettere vil holde formen og ikke krympe på samme måde som almindeligt bomuld. Det er altså garn i en superlækker kvalitet, og så kan du vælge imellem hele 100 farver. På den måde er der altså næsten garanti for, at du kan finde lige præcis den farve, du leder efter. Derudover indeholder hvert nøgle 50 gram, og vi anbefaler her, at du bruger en pind på omkring 2-3,5 millimeter.

 

Her får du altså igen noget lækkert garn, der tilmed er slidstærkt, samtidig med at det giver et elegant udtryk til det hækle- eller strikkeprojekt, du ønsker at gå i gang med. Derudover kan garnet klare en vask på 40 grader, og det egner sig altså perfekt til at strikke eller hækle tøj, tilbehør til hjemmet, legetøj, eller hvad du ellers måtte finde på.

 

 

26/05/2017

Jeg vil klart anbefale yarn and colours must-have til både strik og hækling. Garnet er merciseret, så det har den smukkeste blanke overflade. Det er spundet så fint, at garnet ikke splitter når man hækler eller strikker med det. Det holder sig smukt både i form og farve efter vask, hvad enten det er strikket eller hæklet. Jeg er dybt imponereret over at finde billigt garn, som bare holder sig virkelig pænt og er nemt at bruge. Ydermere fåes garnet i hele 100 farver så der er nuancer til alles smag. En lille detalje er de forskellige farvers navn - såsom lollipop, pacific blue eller pesto, som virkelig får ens tanker ledt hen mod dejlige steder og sommer. Jeg bliver ihvertfald inspireret af de smukke farver, hver gang jeg sidder med en ny farve.

10/08/2017

Super garn , det bedste jeg har prøvet til hækling , godt til alverdens ting og det deler sig ikke .- skønt farveudvalg Håber det bliver ved at være i shoppen !!!

24/06/2019

Jeg er helt vild med det her garn! Ud over det bedste udvalg i farver, så er det blødt og mere elastisk end meget andet merceriseret garn, og tykkelsen er perfekt til hækleprojekter.

29/09/2020

Super godt garn rigtig god kvalitet

29/10/2020

Super garn

20/03/2021

Jeg er så vild med dette smukke merceriserede bomuldsgarn. Alle farverne er så smukke og den blanke overflade giver projekterne en rigtig flot finish! Prisen er også rigtig god til sådan et smukt garn, og det er absolut en af mine bomuldsfavoritter! :)

Tilføj anmeldelse: