Yarn and Colors Must-have 8/4

Indhold: 100% merceriseret bomuld
Vægt/Længde: 50 g. = 125 m.
Anbefalede pinde: 2.00 - 3.50 mm
Vaskeanvisning: Maskinvask 40°C.  Må stryges, men ikke bleges eller tørretumbles.

12,95 DKK
17,00 DKK
Du sparer: 4,05 DKK
Lager: Kun 227 stk. tilbage

Yarn and Colors Must-have 8/4

Prøv vores nye Must-have garn fra Yarn and Colors

Det består af 100% merceriseret bomuld indeholdende 50 gram pr. nøgle.

Must-have har et kæmpe udvalg på hele 100 fantastiske farver!

Garnet egner sig til tøj, tilbehør, dekorationer til hjemmet, bamser og dukker i amigurumi-stilen, legetøj, udstoppede dyr og meget andet.

Must-have er merceriseret bomuld. Det betyder, at bomulden har været igennem en behandling, som giver trådene mere glans og gør fibrene stærkere samtidig og dermed mere slidstærk. Behandlingen gør også at tøjet lettere vil holde formen og ikke vil krympe i samme udstrækning som almindelig bomuld kan gøre.

26/05/2017

Jeg vil klart anbefale yarn and colours must-have til både strik og hækling. Garnet er merciseret, så det har den smukkeste blanke overflade. Det er spundet så fint, at garnet ikke splitter når man hækler eller strikker med det. Det holder sig smukt både i form og farve efter vask, hvad enten det er strikket eller hæklet. Jeg er dybt imponereret over at finde billigt garn, som bare holder sig virkelig pænt og er nemt at bruge. Ydermere fåes garnet i hele 100 farver så der er nuancer til alles smag. En lille detalje er de forskellige farvers navn - såsom lollipop, pacific blue eller pesto, som virkelig får ens tanker ledt hen mod dejlige steder og sommer. Jeg bliver ihvertfald inspireret af de smukke farver, hver gang jeg sidder med en ny farve.

10/08/2017

Super garn , det bedste jeg har prøvet til hækling , godt til alverdens ting og det deler sig ikke .- skønt farveudvalg Håber det bliver ved at være i shoppen !!!

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på