DG339 Dale Baby Classics

STØRRELSE

3 mdr. til 4 år

GARNKVALITETER

Lerke, Lerke Pluss, Lille Lerke, Pure ECO Baby Wool, Pure ECO Fur, Pure ECO Wool

DESIGNER

Brit Frafjord Ørstavik, Kari Haugen, Dale Garn

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

DG339 Dale Baby Classics

DALE BABY CLASSICS – kun det bedste til de mindste

Vi elsker den klassisk-nostalgiske trenden til baby- og småbarn, og det er ingen tvil om at strikkefolket gjør det samme for nå florerer det av nydelige bilder av skjønne små i alle sosiale medier. Superflinke mammastrikkere, tanter og bestemødre – og kanskje noen pappastrikkere, onkler og bestefedre – produserer vakre småplagg på løpende bånd. De kan med god grunn og stolthet vise dem frem og inspirere andre med alt det fine de lager.

I denne katalogen finner du en rykende fersk kolleksjon til baby og småbarn fra 3 måneder til 4 år. Vi inspirerer deg til å strikke både nye og kjente babyklassikere, og selvsagt strikkes vår- og sommerplaggene i Lerke-serien og vårt fineste økologiske og etiske Pure ECOgarn. Kun det aller beste til de små! Selvsagt finner du nye design i Pure Eco Baby Wool, Pure Eco Wool og Pure Eco Fur som er økologisk og etisk GOTS og ICEA-sertifiserte garn. Vi anbefaler absolutt Pure ECO til baby og barn, og til alle som verdsetter plagg i den aller beste ull- og alpakkakvaliteten.

Lerke-serien er perfekt når ren ull blir for varmt, og er like flott til hekling og strikking. Nå lanserer vi dessuten et nytt medlem i den superpopulære Lerke-familien; Lerke Pluss – som er en litt mer chunky utgave av Lerke. Du som elsker den nydelige merino-bomull-miksen kan nå leke deg med tre ulike tykkelser. Det beste er at du får de samme fargene i Lille Lerke, Lerke og Lerke Pluss, så hvorfor ikke strikke kjole, romper og små topper i Lille Lerke med jakke eller genser i Lerke eller Lerke Pluss? Suksessen er garantert!

Husk at vi ELSKER at du deler bilder på sosiale medier, og vi LIKER selvsagt at du tagger oss. Da kan du bruke emneknaggene #dalegarn og #dalebabyclassics. Så nå ønsker vi deg en strålende, ny strikkesesong, og håper at du blir inspirert til å strikke enda mer til småtrolla!

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer