DG365 Dale Gull & Fin Retro til Baby & Kids

Størrelse: Baby, barn

Garnkvaliteter: Baby Ull & Pure Eco Baby Ull

Teknik: Mønsterstrik, Strik

Designer: Kari Haugen

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DG365 Dale Gull & Fin Retro til Baby & Kids

Vi går stadig på skattejagt!

Og det er ingen ende på hva man kan skape ut fra alle de flotteste skattene vi finner i Dales GULL-arkiv. Denne gangen har vi snoket i de eldste gullfunnene fra 40, 50 og 60-tallet. Det er dette som er det staselige arvesølvet. Dette er tradisjonsmønstrene som skal glede nye generasjoner småtroll, mamma-strikkere, tanter, bestemødre – og en pappa, onkel og bestefar eller to.

Vi humrer litt når vi blar i de gamle bildene. Av moten, frisyrene og modellene. Av fasongene. Av fargene. Av det stive og trå kløgarnet. Men det er ikke tvil i sjela om at det her gjemmer seg en kime til nye favoritter.

Så da gjelder det å velge i overfloden av flotte mønsterborder før de slås sammen med nye strukturer, fine fletter og høvelig hullstrikk. Det er som et puslespill der utfordringen er å få elementene til å spille på lag og gå opp i en ny enhet.

Igjen er det vår dyktige designer Kari Haugen som slår seg løs i skattekammeret. Og igjen har hun skapt moderne baby- og småbarnsplagg med solide røtter i vår stolte strikkehistorie. Og selvsagt i de mykeste og fineste garntypene vi vil ha til smågullene våre. Og i moderne, tidsriktige farger. Alt som skal til for at arven og tradisjonene skal utvikles og holdes i hevd.

Nå håper vi at du finner noe søtt og nytt til strikkelista enten du strikker til barnehageungen eller skal fylle strikkeskuffen til en ny verdensborger. Er du invitert til baby shower eller forbereder barselsbesøk er et mykt, hjemmestrikket babyteppe, eller en liten romper, en av de beste gavene til den nyfødte.

Mulighetene er mange når vi nå strikker oss inn i en ny og kreativ sesong der både de små og de litt større strikkeprosjektene står i kø.

Og da ønsker jeg deg gode stunder med pinner og garn – og er spent på hva du har på pinnene denne høsten! Kanskje du deler?

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: