DG368 Dale Gull - Retro til Sport & Fritid

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Alpakka Forte, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Wool

Teknik: Mønsterstrik, Strik

Designer: Trine Lise Høyseth og Anne Kirsti Espenes

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG368 Dale Gull - Retro til Sport & Fritid

Vi går stadig på skattejakt! Og det er ingen ende på hva man kan skape ut fra alle de flotteste skattene vi finner i Dales GULL-arkiv. Her har vi snoket i de eldste gullfunnene fra 40, 50 og 60-tallet. Det er dette som er det staselige arvesølvet. Dette er tradisjons-mønstrene vi aldri blir lei!

Her får du mange, nye oppskrifter på de fineste mellomplaggene til sport og fritid. Altså de du bruker over undertøyet og under en vindtett skalljakke. Nå håper vi at alle ønsker seg flotte plagg i ren, ny lanolinbehandlet ull og økologisk ull-alpakka i garn som er helt uten mikroplast og klorbehandling. Det betyr at vi ikke har brukt garn med tradisjonell superwashbehandling. Her finner du jakker og gensere som erstatter plagg i syntetisk fleece og mikrofiber – og du får dessuten plagg med langt bedre bruksegenskaper.

For at sportsplagg skal være praktisk i bruk er passformen litt smalere og med rundfelling og raglan slik at plaggene tar mindre plass under ytterjakken. Vi elsker de klassiske mønsterbordene som vi forbinder med tradisjonelle sportsgensere, og nå har det fått en oppdatering med flotte fletter og enkle strukturer. Jakker med glidelås i fronten og gensere med knapping eller glidelås i halsen er fine, praktiske detaljer.

Nå håper vi at du finner noen nye favoritter til sesongens jakt og fiske, sopp- og bærsanking, toppturer, viddevandring og både bort-over- og nedoverski.

Havner noen nyheter på strikkelista di denne høsten – se det lurer vi på. Kanskje du deler? Det ♥ vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: