DG369 Dale Gull - Urban Retro

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Alpakka, Alpakka Forte

Teknik: Strik

Designer: Trine Lise Høyseth

Sprog: Norsk

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG369 Dale Gull - Urban Retro

Vi fortsetter skattejakten i Dales GULL-arkiv! En skattejakt alle ihuga strikkere til alle tider har deltatt i. Vi ser det på Facebook, på Instagram, på Snap – og alle andre steder strikkefolket deler sine flotte strikkeprosjekter til både små og store. De gamle koftebordene dukker til stadighet opp i ny forkledning, og det er alltid like gøy å se hvordan fornyelsen treffer stadig flere midt i strikkehjertet. Og vi elsker det! For – hvordan skal vi ellers holde de stolte strikketradisjonene i hevd?

Noen ganger er det nærmest umulig å kjenne igjen de gamle bordene. Magien skjer når staute primærsnitt i den gamle, trå kløulla byttes ut med det aller mykeste alpakkagarnet. Mønstret endrer fullstendig karakter og ornamentikken blir så mye finere i tynnere garntyper. Og så er det fargene, da. Alpakkafiberen tar farger på en helt egen måte og får et mykt og delikat uttrykk. Dermed er det duket for vakre ornamenter og fine fargespill i melerte og ensfargede nyanser.

Det å la seg inspirere er ikke det samme som å kopiere. Og det er god strikkeskikk å oppgi hvor man har funnet inspirasjonen. Denne gangen har vi lånt noen eller flere border fra gamle design med navn som Vidar, Barokk, Lilje, Skolekofta, Hardanger. Det er her det staselige arvesølvet gjemmer seg. Vi er så utrolig heldig som får forvalte skattene og sørge for at de lever videre i stadig ny drakt.

Nå ønskes du en deilig, kreativ tid med pinner, vakkert garn og nydelig design! Hva du har på strikkelista denne høsten – se, det lurer vi på. Kanskje du deler? Det ♥ vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: