DG371 Dale Fashion Favorites

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Alpakka, Alpakka Forte, Kidsilk Erle

Teknik: Strik

Designer: Brit Frafjord Ørstavik

 

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-10%
80,10 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 8,90 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage
-10%

DG371 Dale Fashion Favorites

Ihuga strikkere har helt sikkert fått det med seg; Det er fluffy og pusemyke motegensere i chubby, chunky mohair- og alpakka-garn som herjer strikkefolkets favorittlister. ALLE skal ha – og de som ikke kan strikke selv, skaffer seg strikkekyndig hjelp. Og strikkehjelpen finner man på utallige Facebook-sider, på Instagram og på finn.no. Det er med andre ord gode tider for den som er rask på pinnene og har gode strikkearmer! Og ekstra gøy for deg som strikker selv!

WHAT’S NOT TO LOVE! Nå bruker vi strikkegensere uansett stil og uansett hvor og hva vi skal. Det er bare å ta en kjapp sveip innom Insta og Pinterest, og følge med på catwalkene verden over. Det er myk strikk overalt, og håndstrikk er selvsagt gullstandarden!

Fasongen, garnet og fargene betyr alt. Og så mønster da. Nå flyter det over av lekker lace, flotte fletter, patent, riller – hver for seg og gjerne alt på én gang – som et maskemykt overflødighetshorn. Vi vil ha nette og lette fasonger. Fasonger som passer like godt til jeans, flytende silkeskjørt og kjoler i blomsterflor.

Egentlig har vi alltid strikket disse genserne – i hvert fall fra den store strikkebølgen på starten av 80-tallet da strikkefolket virkelig fikk garndilla på mohair. Men så går jo popularitet i rykk og napp, og sist det tok helt av var det en ferdigstrikket versjon som satte fyr i landets garnkretser.

Så da er det bare å gyve løs! Og vi håper at du får en deilig, kreativ tid med fantastisk garn og kul strikk på pinnene! Her finner du fem nye gensere, og for å inspirere deg er alle strikket i to forskjellige farger. I tillegg får du tilbehør til hver genser, og der kan du velge mellom deilig, myke megaskjerf, luer og pulsvanter. Det kommer helt klart til å bli en lun og vakker høst!

Hva du har på strikkelista denne høsten – se det lurer vi på. Kanskje du deler? Det ♥ vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: