DROPS BIG Merino

Indhold: 100% extra fine Merino uld

Garngruppe: Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

Maskinvask, Finvask 40ºC / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

25,95 DKK
Lager:
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 20 eller flere til 24,95 DKK pr stk.

DROPS Big Merino

Superwash behandlet extra fine Merino uld!

DROPS Big Merino er opfølgeren til DROPS Merino Extra Fine, spundet af ekstra fine merino uldfibre fra fritgående dyr i Sydamerika.

Det karakteristiske ved DROPS Big Merino er blødhed, fylde, elasticitet og et jævnt resultat, som gør det perfekt for strukturstrik og snoninger.
Garnet er superwash behandlet, det kan vaskes i maskine hvilket gør det velegnet til daglig brug.

Garnet er spundet af flere tynde tråde, som giver ekstra elasticitet og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet rigtigt: Vær nøje med at overholde strikkefastheden, strik hellere for fast end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og lad det ikke ligge i blød. Lad tøjet tørre fladt.

Find alle gratis opskrifter med DROPS Big Merino her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Se alle gratis opskrifter i DROPS Big Merino her.

23/02/2019

Jeg er meget glad for dette garn, det er blødt og kredser ikke. Det har en elastisitet som gør det nemt at bruge til babytøj.

29/07/2020

Lækkert og blødt tykt merino garn

12/08/2020

Jeg er mega fan! Dejligt kraftigt, blødt garn, elastisk og som ligger maskerne pænt. Det færdige arbejde får et pænt look.

27/02/2021

Utrolig lækkert garn! Det er første gang jeg bruger uldgarn, og må sige jeg var lidt bange for hvad jeg kastede mig ud i. Da mit projekt var et tæppe valgte jeg en superwash version, og det har været så lækkert at strikke i! Det er super blødt, og utrolig nemt at arbejde med. Er så glad for jeg valgte dette garn!

20/09/2021

Nok det skønneste garn jeg har haft mellem hænderne. Elastisk og blankt og et meget smukt resultat. Det er ikke sidste gang jeg strikker med det garn.

05/10/2021

Har lavet sokker til ungerne af det her garn da det ikke kradser. Perfekt.

Tilføj anmeldelse: