DROPS Loves You 7

Indhold: 100% Bomuld

Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport

Vægt/længde: 50 g = ca 170 m

Anbefalede pinde: 3.5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 23 m x 30 p

Finvask 40º / Tørres fladt

 

9,00 DKK
Lager: 18 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

DROPS Loves You 7

Klassisk 8/4 bomuld

DROPS Loves You #7 er en klassisk 8/4 kvalitet i ren bomuld. De 19 smukke farver er perfekt at lege med, de kan kombineres på uendelig mange måder – garnet er billigt og et perfekt valg for større interiørprojekter som tæpper, måtter, puder, håndklæder og vaskeklude!

Naturligvis passer det også til masser af andre projekter som sommertøj og sjaler men også til små sjove dukker og dyr som er så populære hos både store og små. Denne DROPS Love You udgave kan vaskes i maskine, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug af både børnetøj og legetøj!

DROPS ♥ You #7 tilhører garngruppe A og kan med fordel bruges i de flere hundrede opskrifter som ligger på vores hjemmeside, den vil være særdeles velegnet for alle opskrifter som er designet i DROPS Safran.

Se alle gratis opskrifter i DROPS Loves You 7 her.

Oeko-Tex® certificate 09.HBG.68250

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving