DROPS Polaris Mix

Indhold: 100% Uld

Garngruppe: F (5 - 8 masker) / 14 ply / super bulky / jumbo

Vægt/længde: 100 g = ca. 36 meter

Anbefalede pinde: 12 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 8 m x 10 p

Håndvask, max 30°C / Tørres fladt / Kan filtes

38,95 DKK
Lager: På lager
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 37,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 36,95 DKK pr stk.

DROPS Polaris Mix

Perfekt at filte!

DROPS Polaris er et 1-tråds garn, spundet i samme bløde uldkvalitet som DROPS Snow. Der benyttes kun ubehandlet uld, det betyder at ulden kun er blevet vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før indfarvning. Ubehandlet uld fremhæver bedst uldens naturlige egenskaber.

DROPS Polaris er specielt godt egnet for udendørs tøj, så som huer, halstørklæder, tasker og ponchoer. Det er letstrikket med samme strikkefasthed som 2 tråde DROPS Snow.

DROPS Polaris har multifarver, det betyder at ulden er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, dette giver en flot mixeffekt.

Find gratis opskrifter med DROPS Polaris her.

Dette garn er Oeko-Tex® certifieceret (certifikat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Det betyder at det er blevet testet og at det er helt fri fra skadelige kemikalier og er trygt at bruge. Class I er den højeste niveau hvilket betyder at det også passer fint til babyartikler (0-3 år).

Se alle gratis opskrifter i DROPS Polaris her.

 

Se Polaris Uni Colour farverne her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving