DSA62 Girly Alpakka Sweet as Candy

SPROG: NORSK

Størrelse: Barn 1-8 år

Garnkvaliteter: Pima Baby, Dreamline Air, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Mini Sterk, Sterk, Tynn Alpakka

Teknik: Fletter, Strik, Hullstrik

Designer: Kari Haugen

DOWNLOAD LOOKBOOK HER

 

Se rettelser til opskrifthæftet her

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: 9 stk på lager
Levering 1-2 hverdage
-45%

DSA62 Girly Alpakka Sweet as Candy

Se diverse rettelser til kataloget her.

VI DRØMMER OM VÅR OG SOMMER!

For snart skal Vesla snurre rundt med bare tær i blomsterenga. Alt det fine du strikket i fjor er nok fravokst, og da kan ei heldig lita ei arve. Men det betyr at det er på tide å fylle både strikkelista og strikkeskuffen. Lykkelig er den jentungen som kan få en deilig hjemmestrikket dansekjole, et søtt svingskjørt, fin-fine blondetights og sesongen skjønneste jumper, jakke og genser pluss noe lekkert tilbehør i nydelig lace. Alt dette og mere til deler vi i dette heftet. Kanskje finner du noe som frister, enten du leter etter den søteste festkjolen eller skal strikke hverdagsplagg som ungen ønsker seg nå.

Når du nå skal strikke til den minste ungen, er det gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi byr på den aller beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden.

Alpakka er en såkalt hypoallergen fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder ikke lanolin, men naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Ingenting er så silkemykt som alpakka. Nok en fordel er at alpakkafiberen puster, regulerer varmen og er både lun og svalende etter behov. Nettopp derfor er alpakkagarn perfekt til baby- og barnestrikk til alle årstider.

I dette heftet finner du oppskrifter som matcher en som er bitteliten med en som er litt større. Hvor herlig er ikke det! Både skoleungen og lillesøster i barnehagen ønsker seg garantert en supersøt hverdagskjole med fine lace-border. Når vi så plusser på med en matchende jakke og deilig tilbehør, er det bare å gå i gang.

Vi håper du blir inspirert til å ta pinnene fatt & ønsker små og store alpakkafantaster velkommen i flokken! Og – husk å dele dine mesterverk med oss! Det liker vi!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: