DSA67 Alpakka Nordic Summer

SPROG: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnkvaliteter: Pima Baby, Faerytale, Fat Faerytale, Pus

Teknik: Mønsterstrik, hækling, strik, hulstrik

Designer: Anne-Kirsti Espenes, Kari Haugen

-45%
49,00 DKK
89,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: På lager (40+)
Levering 1-2 hverdage
-45%

Se de fine opskrifter fra Du Store Alpakka her

Se desuden rettelserne til kataloget her

DSA67 Alpakka Nordic Summer

BOHO CHIC!Nå går vi kjapt mot en ny vår- og sommersesong, og det er på tide å planlegge. Vi går nemlig mot en vårlig høysesong med smekkfulle strikkelister! Jakter du på inspirasjon, er det bare å kaste seg på her. Vi elsker PIMA BABY – favoritten i 85 prosent peruansk Pima bomull og 15 prosent babyalpakka – det perfekte garnet når sommerstrikken skal på pinnene. Og håper du gjør det samme, for et mykere bomullsgarn skal du lete lenge etter.

Deilige, brente krydderfarger. Nydelig, mykt garn i Pima-bomullbabyalpakka som er like godt på pinnene som på heklenålen. Kule plagg du kan fylle i feriekofferten – og mange som er like brukbare året rundt. Nå deler vi hele 23 nye oppskrifter med trendy motestrikk og kule klassikere. Singlet, jumpere, topper med korte eller lange ermer, shorts og kardigans. Og selvsagt noen lune mykiser til kjølige sommerkvelder og når-som-helst ellers. Alt i lekker lace og fete fletter paret med enkle strukturer og glattstrikk. Det finnes et sommerprosjekt for alle!

FARGENE! – vi innrømmer at vi er hekta på de varme, brente krydderfargene ispedd dype og litt mystiske nyanser nå. Poenget er at akkurat denne paletten er superlekker til feriegyllen hud. Her skal du finne både varme og kjølige fargenyanser i et spekter av fersken, mandarin, kanel, pistasj – rose, syrin, lavendel og indigonyanser i denimblått. Og når alle plaggene er ensfarget, er det en smal sak å velge sin egen favoritt.

Det er noe løfterikt over å gå i gang med feriestrikken. Ferie med sol og sommer føles litt nærmere da. Og om litt er vi overklare til å pakke bort vinterklærne, kosegenserne og de tykke ullsokkene. Vi ønsker oss nok en deilig, kreativ tid med masse strikkeinspirasjon, nydelige garn og superkul strikk på alle pinner!

WHAT’S NOT TO LOVE!

 

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

HOUSE OF YARN

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: