Garnalternativ til Paradiso Knit

Har du også fået øje på den uldne og smukke bluse fra KnitsByTrine? Den smukke sweater er helt unik med sine brede ærmer og korte fit et populært valg her i tiden. Derfor har vi også gjort det nemt for dig, der ønsker at strikke blusen i et billigere garn end Den Behårede fra Handdyed.

Billigt alternativ til Paradiso Knit

Det billigste alternativ til Paradiso Knit er at bruge to tråde Brushed Alpaca Silk fra DROPS. Det tynde garn kan i en kombination af to tråde give samme strikkefasthed, som der er benyttet sig af i den oprindelige opskrift.

Desuden har DROPS Brushed Alpaca Silk et stort udvalg af farver, så du kan få den helt rigtige kombination til din sweater. Hvis du benytter dig af farverne 12 Støvet Rosa og 05 Beige, så vil du desuden også få et resultat, som i høj grad ligner det originale.

Alternativ med smukke farvekombinationer til Paradiso Knit

Er du også helt vild med farver, og kan du slet ikke få nok af smukke farvekombinationer? Så har vi også et alternativ til dig. Ved at bruge det færøske garn Navia Fípa kan du skabe den smukkeste sweater i nogle unikke kombinationer.

Det bløde garn er nemlig indfarvet med klare, lyse farver, som spiller godt i denne opskrift. Desuden minder garnet i sammensætningen også meget om det originale garn fra Handdyed.

Alternativer til Paradiso Knit

Herunder har vi givet alle vores bud på garn, du kan bruge til Paradiso Knit sweateren. Vær opmærksom på, at ved nogle af de alternativer, vi har givet, skal der bruges to tråde i stedet for en:

  • 2 tråde DROPS Brushed Alpaca Silk
  • 1 tråd Viking Mohrino
  • 1 tråd Navia Fípa
  • 1 tråd Dale Line Langmo Påfugl

Handdyed alternativer

Er du ikke kun interesseret i et godt alternativ til Paradiso Knit, men også til andre alternativer til Handdyed? Så har vi heldigvis også en løsning der. Vi har nemlig samlet en oversigt over alternativer til alle Handdyeds garner lige her.

Hvis du kæmper for at finde det rigtige garn til dit mønster, så fortvivl ej! Vores kundeserviceteam er her for at hjælpe. Vores kyndige personale har erfaring med garnvalg og kan hjælpe dig med at finde det perfekte alternative garn til din opskrift. Alt du skal gøre er at sende os en e-mail, så hjælper vi dig gerne.

Vi kan hjælpe dig med at navigere i de forskellige faktorer, du skal overveje, når du skal finde et alternativt garn. Der er nemlig mange ting at tænke på i alt lige fra fiberindhold og løbelængde til tekstur og tykkelse. Vi kan også give anbefalinger til specifikke garner, der ville fungere godt som erstatninger for det garn, der kræves i din opskrift. Derudover kan vi også hjælpe dig med at beregne mængden af garn, du skal bruge til dit projekt, og give vejledning i, hvordan du justerer opskriften, hvis det skulle blive nødvendigt.

Her hos YarnLiving forstår vi, at det kan være udfordrende at finde det rigtige garn, især hvis du er ny strikker eller hækler. Det er derfor, vi er forpligtet til at yde enestående kundeservice og hjælpe dig hele vejen. Så hvis du kæmper for at finde det perfekte garn til din opskrift, så kontakt vores kundeserviceteam. Vi er her for at hjælpe dig med at finde det perfekte garn til dit projekt og sikre, at du er tilfreds med det færdige resultat.