Hækleopskrift påskeæg

Pynt hjemmet op med søde og fine påskeæg og bring foråret ind i hjemmet. Hos os kan du finde et væld af opskrifter på hæklede påskeæg i forskellige størrelser, mønstre og farver. Kombinér opskrifterne som du vil for at opnå lige dét påskeæg, som passer til din smag.

Se vores gratis påskeopskrifter her

 

Ligesom pustede påskeæg, så giver hæklede påskeæg også en rig mulighed for at personliggøre dem i form af forskellige mønstre, farver og størrelser. Ved at hækle æggene i bomuld, som vi har et kæmpestort udvalg af, så kan du vælge mellem et utal af farver. Yarn and Colors Must-Have har for eksempel et udvalg af 100 forskellige farver, så du er helt sikker på at finde den nuance, som passer til dig.

Gå på opdagelse i vores bomuldsgarn her.

Udover at have et stort udvalg af forskellige farver, så er bomuld også helt ideelt til påskeæg, da det kan maskinvaskes. Det betyder altså, at æggene efter en tur i maskine er klar til næste sæson og kan holde i årevis - endda i generationer.

Læs mere om vores bomuldsgarner her

Hæklede påskeæg er typisk omkring 5 cm høje og fyldt med bomuld. Derfra er mulighederne mange, da farverne kan kombineres, så de passer ind i dit hjem. Hold den fine pynt i nordisk stil i lyse, sarte farver for at opnå et stilrent udtryk. Giv den gas med farver i gul og grøn for at holde dig til traditionerne eller vælg en helt tredje løsning. Mulighederne er mange.

Hækleopskrift på påskeæg som pynt til påskefrokosten Hæklede påskeæg i Mayflower Bomuld - Gratis hækleopskrift

Hæklede påskeæg er ikke kun begrænset til ophæng. De fine æg kan bruges til opbevaring af slik og godter, hvis de laves i to dele. Du kan også vælge at lave et større påskeæg ved at bytte bomuldsgarnet ud med f.eks. stofgarn og gå op i en hæklenål 8, men bruge samme opskrift som den, der er billede af herover. Således får du altså et stort påskeæg til gulvet eller vinduskarmen.

Gå på jagt i vores opskrifter her.

Vi håber, at du er klar til at gå i gang med dit eget, personlige påskeæg.

God fornøjelse :-)