Hækleopskrift babytæppe


Kender du en lille ny, som er på vej? Så er det babysvøb den helt rigtige gave til den lille, da tæppet kan bruges i mange år. Det er desuden et hurtigt projekt, da tæppet eller svøbet ikke behøver at være så stort som en almindeligt tæppe til voksen.

Kom godt i gang med et hæklet babysvøb med en af vore gratis opskrifter.

 
Et hæklet babytæppe kan laves, lige som du ønsker det. Det kan både være et overskueligt projekt, hvor du kan hækle stangmasker i bagerste maskeled og slappe af med foran fjernsynet. Det kan dog også sagtens være et tæppe, som kan udfordre dig med nye teknikker. Desuden kan du vælge at benytte dig af et mønster, som giver mulighed for at lege med farverne.

Når du skal i gang med at hækle et babytæppe eller -svøb, så er det vigtigt at vælge et garn, som ikke irriterer den fine babyhud. Vores mest populære Baby Merino garn er Drops Baby Merino, som er spundet af ekstra fine merinofibre. Garnet er meget blødt og indeholder heller ikke korte fibre, som kan kilde mod babyens hud. En ekstra bonus er, at garnet kan maskinvaskes, så det er let at holde rent og lækkert, hvis uheldet er ude.

Se vores store udvalg af garn her.

Hvis du er vild med at hækle babytæpper og søger endnu flere udfordringer, så er det måske på tide at kaste sig over et strikket babytæppe. Her kan du gå på opdagelse i hulmønster, bladmønster, snoninger, retstrik, tern eller endda bølger.

Læs mere om vores strikkede babytæpper her
Find vores gratis opskrifter på babytæpper her

Når du er færdig med babytæppet kan du desuden kaste dig over andre projekter til baby. Her kan vi både anbefale suttesnore, babytøj, bamser eller barnevognskæder.

Dette kan desuden indbefatte dette sæt, hvor du både kan hækle matchende kyse, bukser, jakke og strømper til det søde tæppe. Hele sættet er hæklet i Baby Ull fra Dale Garn, som er et rigtigt lækkert garn til babytøj. Garnet er nemlig ikke kun slidstærkt, men kan også maskinvaskes.

Rigtig god fornøjelse med dit projekt :-)