Hækleopskrift hue


Mangler du også en hue til når vejret bliver lidt koldere og dagene mørkere? Ja, så har vi helt sikkert en gratis opskrift på en hæklet hue, som du kan springe ud i. Huerne kan måde laves fyldt med detaljer, eller som en simpel hipsterhue i rib.

Se vores store udvalg af gratis opskrifter på hæklede huer her
___
Huer behøver slet ikke at være forbeholdt det kolde vejr. Den hæklede hue kan bruges hele året for at pifte et outfit op eller for at holde toppen varm. Huen kan både hækles som går klassisk ned over ørerne eller som en sommerhat for at skygge for solen.

Hvis du er ny med en hæklenål, så kan du med fordel gå i gang med en simpel ribhue. Ribhuen kan tilføjes en bukket kant for at opnå hipsterlooket eller med en fin pompon.

I vores udvalg af hæklede huer finder du blandt andet opskrifter fra Drops og Go Handmade. Vidste du, at vi er en Drops SuperStore? Det betyder, at vi forhandler alle Drops garner, så du kan komme lynhurtigt i gang med dit næste projekt i Drops’ garn. Derfor har vi også et stort udvalg af gratis opskrifter fra Drops.

Find alle vore gratis opskrifter fra Drops GarnStudio her

Når du har fundet den rigtige opskrift, så er det nemt at finde ud af, hvilket garn der skal bruges til den. Det fremgår nemlig, når du går ind på opskriften samt hvor meget der skal bruge til den enkelte opskrift. Det bliver ikke meget nemmere at komme i gang med din helt egen hæklede hue.

Udover at forhandle alle Drops’ garner, så kan vi desuden tilbyde et stort udvalg fra bl.a. Go Handmade, Mayflower, Du Store Alpakka, Dale, Hjertegarn og mange flere. På den måde er du helt sikker på at finde et garn, som passer lige til din kommende hue.

Udforsk alle vores garntyper her.

En hæklet hue er et dejligt nemt projekt at begive sig ud i, da det kræver ganske få remedier. Når du har hæklenålen klar, så skal du faktisk kun bruge det rigtige antal nøgler garn. Herudover kan du vælge at tilføje et label til huen som “Handmade by Me” så ingen er i tvivl om, at du selv har lavet din hue. Vi tilbyder desuden også PU læderlabels, for at give din hue en flot detalje.

Find alle vore labels her.

Se vores flotte udvalg af PU læderlabels her.

Hvis du ønsker at sætte en pompon på huen, så er det både muligt at lave en hjemmelavet én af slagsen i garn eller købe en af vore smukke pomponer i enten kanin eller akryl. De hjemmelavede pomponer kan nemt og hurtigt laves ved hjælp af en Pompon maker. Ved at bruge en Pompon maker, er man helt sikker på at opnå den helt rigtige størrelse til din hue, end hvis man lavede sin egen i pap.

Her kan du finde vores Pompon makers 

Hvis du derimod er mere til en plysset pompon, så kan vi også hjælpe dig med sådan en. Vi har nemlig et stort udvalg af pomponer i både akryl og kanin. Pomponerne kan fås i fra 5 centimeter i diameter og helt op til 13 centimeter. Vores pomponer fra Go Handmade kommer desuden med en allerede isat trykknap, så pomponen er nemt at montere direkte på huen og knappe af igen.

Se vores store udvalg af pomponer her 

Om du er mere til en strikket hue, så kan vi naturligvis også hjælpe dig godt på vej med en sådan. Vi har også et stort udvalg af gratis opskrifter på strikkede huer og hatte, så du kan blive klar med lige dén hue, du ønsker.

Gå på opdagelse i vores gratis opskrifter på strikkede huer her.

Vi håber, at du nu er helt klædt på til at gå i gang med din hæklede hue.

God fornøjelse :-)