Hæklet uro

Hos YarnLiving har vi et bredt udvalg af opskrifter på hæklede uroer. Her kan du følge opskriften eller tilføje små elementer som træperler, ringe og raslekugler for at give uroen et personligt præg med endnu mere liv. Vi udvider hele tiden vores udvalg af opskrifter, så du kan være sikker på at finde en opskrift hos os, som passer til dine behov.

Se vores store udvalg af hæklede uroer her.

 

Uroer er perfekte til at hænge over puslebordet eller kravlegården. En uro kan nemlig være med at til at gøre barnet trygt ved at distrahere det fra de omkringliggende gener. Når man tænker på, hvor mange timer man bruger over puslepladsen, så er det en rigtig god tidsinvestering at hækle en flot og stimulerende uro til babyen. Det er nemlig ikke kun beroligende for babyen at kigge på uroen, men også stimulerende for dets sanser.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken uro du skal hækle til hjemmet, da mange aspekter tæller ind. Hvad passer bedst i farver, stil og hvad er bedst for babyen? Lige meget, hvilken type uro, som du vælger at lave, så vil den virke stimulerende og aktiverende for babyen. Skal der tilføjes musik til uroen eller ønsker du en mere afdæmpet én af slagsen? Mulighederne er altså rigtigt mange, når det kommer til hæklede uroer.

De fleste vælger at investere i små træperler og ringe til at sætte på uroen for at finde balancen i uroen. Det kan nemlig være svært at få uroen til at være helt i vatter og her kan de små perler hjælpe uroen i balancen. Hos YarnLiving tilbyder vi et bredt udvalg af både træperler og -ringe til uroer og andre kreative projekter.

Find vores udvalg af træringe og -perler her.

Den hæklede uro kan også laves med forskellige størrelser ringe. Om du vælger bambus- eller metalring, så kommer de i forskellige størrelser alt efter, hvor stor du ønsker din hæklede uro. Uroen kan desuden laves med flere forskellige ringe for at gøre den endnu mere levende at kigge på.

Se vores store udvalg af ringe til uroer her.

Held og lykke med din hæklede uro :-)