Hæklet fars dags gave

Hækl din egen originale gave til din far, som vil gøre glæde mange år fremover. Det behøver slet ikke at være tidskrævende eller svært at hækle en gave til sin far. Her har vi samlet en række forslag til, hvad du kan gå i gang med af gave til din far.

Se vores store udvalg af hækleopskrifter her

Gratis hækleopskrift på luffer i Mayflower Sky  

Fars dag falder hvert år på grundlovsdag, som er d. 5. juni. Selvom traditionen stammer fra USA, så har den næsten 100 år gamle tradition taget godt fat i Danmark også. Det er nemlig en god dag til at fejre faren i hjemmet og gøre lidt ekstra for ham.

Er din far bilinteresseret? Så er der ikke andet for end at gå i gang med denne lille dyt. Den kan laves lige i dén farve, som din far godt kan lide eller måske endda i den farve, som hans yndlingsbil. Mulighederne er mange med den lille bil, som kan bruges som pynt til kontoret eller hjemmet. Bilen er lavet i Drops Paris som er et af vores mest populære bomuldsgarner, da det kan vaskes på op til 60 grader. Hvis uheldet er ude, så er det altså nemt at få bilen ren og klar til brug.

Find den gratis opskrift på den hæklede bil her

Læs mere om bomuldsgarn her

En anden god og aldeles brugbar gave til din far er en hæklet hue. Det er en fantastisk god gave at give, da den kan bruges i årevis. Strik huen i et garn, som kan vaskes i maskine, så den er let at håndtere - så holder den også i årevis. Drops Baby Merino er vores mest populære maskinvaskbare garn, og det er der helt sikkert en klar grund til: Garnet er nemlig meget blødt og kløfrit. Derfor irriterrer det heller ikke huden eller hovedbunden, når det anvendes til beklædning.

Klik på et af billederne herunder for at komme til opskriften.

Nu, hvor vi er ved de praktiske gaver, så er et hæklet net også en klar favorit. De hæklede net kan bruges som indkøb såvel som en taske til hverdagsbrug. Nettene kan være aldeles nemme at hækle, og kan laves af dine rester af bomuld. Bomuld bruges til net, da det er meget slidstærkt og tåler vask i maskine. I vores store udvalg af bomuld er du sikker på, at finde den eller de farver, som du ønsker nettet i.

Se vores store udvalg af bomuldsgarner her.

Gå på opdagelse i de gratis opskrifter på hæklede net.

Hvis du derimod tænker, at din far trænger til en opdatering af sit interiør, så er en pude altså en helt fantastisk gave. Her kan du hækle et betræk, således at gaven er personlig. Det behøver heller ikke at være en dyr affære at hækle et betræk til en pude, da det kan gøres i en strømpegarn, som kan maskinvaskes. Det er en god idé at hækle betrækket i netop et vaskbart garn, da det så er nemt at vedligeholde.

Læs mere om hæklede puder her

 

Er du mere til strikkede gaver? Så er det slet ikke et problem. Hos YarnLiving har vi et bredt udvalg af strik til herrer, så du kan finde lige den rigtige opskrift til fars dag.

Find det store udvalg af strikkeopskrifter til herrer her.

Vi håber, at du nu føler dig klar til at påbegynde din gave til fars dag :)