Hæklet gave til barn

Har du også et barn i familien eller omgangskredsen, som snart har fødselsdag? Det kan være svært at finde en gave i butikkerne til barnet, som har alt. Vi har derfor samlet en række bud på, hvad du selv kan lave med en hæklenål og garn til børn i forskellige aldre. Heldigvis har vi et kæmpestort udvalg af gratis hækleopskrifter, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med gaven.

Se vores store udvalg af gratis opskrifter her

Når et yngre barn skal have en hjemmelavet fødselsdagsgave, så falder valget ofte på en hæklet bamse. Den er nemlig garanteret at falde i god jord og selv til ældre børn er det en sikker vinder. Her hos YarnLiving kan du finde en opskrift på netop den type bamse, som barnet er interesseret i. Er barnet vild med prinsesser eller store, farlige krokodiller, så har vi heldigvis også en opskrift på det.

Find det store udvalg af hæklede bamser her eller kom direkte til opskriften ved at klikke på et af billederne herunder

 

Hvis du er ny i at hækle bamser, så har vi samlet en række gode tips og tricks til, hvordan du kommer godt i gang. Selvom bamserne kan se indviklet ud og opskrifterne ofte er lange, så er de faktisk slet ikke så svære at komme i gang med. Opskrifterne er ofte meget detaljerede og hjælper dig godt på vej, så du får det bedste resultat.

Her finder du en guide til, hvordan du kommer godt i gang med at hækle bamser.

 

En anden fremragende gave til de yngre børn fra 3-8 år er hæklet legemad. Maden kan laves meget realistisk og passer perfekt ind i legekøkkenet derhjemme. Det er desuden en fremragende måde at få brugt sine rester på, da det kræver meget små mængder af mange forskellige farver. Vi anbefaler at hækle legemaden i bomuldsgarn, da det kan maskinvaskes, hvis nu maden skulle have i munden eller på gulvet. Heldigvis har vi et kæmpe udvalg af bomuldsgarn, så du er sikker på at finde den helt rigtige nuance til jordbærisen eller pizzaskorpen.

Find gratis opskrifter på hæklet legemad her.

Gå på opdagelse i det store udvalg af bomuldsgarn her.

Et hæklet bogmærke er en oplagt gave til det læseglade barn. Bogmærket kan dog også være med til at styrke læselysten hos den mere udfordrede læser, da det er sjovt at have et sejt bogmærke, som måske endda passer til historien i bogen. Her har vi heldigvis et bredt udvalg af både elegante og sjove bogmærker, som passer perfekt ind mellem de fine sider. Bogmærkerne er både nemme og hurtige at give sig i kast med, så gaven kan være klar på få dage.

Se vores udvalg af hæklede bogmærker her.

 

Om du gerne vil i gang med et større projekt til gave, så er et tæppe en rigtig god idé. Et tæppe kan følge barnet i mange år fremover, hvis det laves i slidstærkt garn. Det er altså en større gaver, men det lønner sig i mange år fremover. Tæppet kan hækles i barnets yndlingsfarver, eller det kan gøres sjovt som en hajmund, der spiser barnet. Mulighederne er altså uendelige med det hæklede tæpper, men herover har vi samlet en række forskellige, gratis opskrifter på hæklede tæpper.

Her kan du se alle vores opskrifter på hæklede tæpper.

Vil du i gang med at strikke en gave i stedet for? Så har vi også et stort udvalg af strikkeopskrifter til børn. Så er du helt sikker på, at der er en opskrift, som falder i din smag. Blandt opskrifterne kan du finde børnetøj, sjovt interiør og strikkede bamser.

Se vores store udvalg af strikkeopskrifter her

Rigtig god fornøjelse med den hjemmelavede gave :-)