Hoooked Zpagetti

Indhold: Bomuld samt en lille smule elasthan - 100% recycled t-shirt garn

Vægt/længde: ca. 850 gram = ca. 120 m

Anbefalede pinde: 12-15 mm 

Vask: Håndvask, max 30°C / Tørres fladt

69,00 DKK
84,00 DKK
Du sparer: 15,00 DKK
Lager: Kun 8 stk. tilbage

Dette store Zpagetti nøgle er det oprindelige 100% recycled t-shirt garn og har en løbelængde på 120 m. Hvert nøgle bliver til ca. 50x50 cm, når det bliver enten strikket eller hæklet. Den nøjagtige vægt varierer men er omkring 850 gr.

Dette tykke t-shirt garn giver et meget fast og robust resultat. Det er meget velegnet til at lave en smart strikket puf, pude, lampeskærm eller et stort hæklet tæppe. De fleste nøgler zpagetti er bomuld med en lille smule elasthan. Vi anbefaler en hæklenål eller strikkepind str. 12-15 mm afhængig af dine præferencer.

Dette garn er håndplukket og udvalgt af Hoooked Production Centre i Portugal. På den måde har Hoooked fuld kontrol med arbejdsforhold og produktionsstandarder. Hoooled Zpagettis stof opfylder det europæisk REACH standard for sikkerhed i forbindelse med brug af kemikalier ved farvning. 

OBS! Hvert Zpagetti nøgle er unik, og billedet viser nogle af de forskellige nuancer / farver, som nøglet kan have. Dvs. nøglet kan have anden farve/nuance end vist på billedet. Har du et ønske til farven, så skriv meget gerne en kommentar til ordren. Hvert nøgle vejer ca. 850 gram og kommer altid som et nøgle, selvom billedet viser mere end et nøgle. Da Zpagetti er lavet af genanvendt tekstilrester, er der ikke indfarvninger, som med andre garner. Derudover er tykkelsen på tråden ikke den samme, men varierer modsat andre garner.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 5000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på