DROPS Baby Merino

Vil du i gang med at hækle og strikke i DROPS Baby Merino, men er du i tvivl om, hvordan du skal gribe garnet an? Her kan du både finde viden om garnets mange gode egenskaber, tips til hvad det kan bruges til samt tricks til, hvordan du behandler garnet bedst, så det kan holde sig pænt i mange år fremover.

Find DROPS Baby Merino billigt her

Hvad er DROPS Baby Merino?

DROPS Baby Merino er et uldgarn spundet af 5 tråde merinould. De 5 tynde tråde er af en ekstra fin merinould fra fritgående dyr i Sydamerika. At garnet er spundet med kabelteknik af 5 tråde betyder blot, at det er ekstra fint og meget fremtrædende i strukturen. Derfor er det også rigtigt godt egnet til struktur- og mønsterstrik.

Alle DROPS’ merinogarner er desuden SuperWash behandlet. Det betyder, at garnet er nemt at holde rent og pænt, da det kan vaskes i en maskine. Selvom det kan gå i maskinen, så er det meget vigtigt at overholde vaskeanvisningerne, så garnet kan holde strukturen. Du kan læse mere om pleje og vask af DROPS Baby Merino nederst på siden.

Læs mere om SuperWashbehandlede garner her

En anden af DROPS Baby Merinos bedste egenskaber er, at det er absolut kløfrit. De lange fibre i merinoen hverken kilder eller irriterer huden, og derfor er garnet helt perfekt til baby- og børnestrik. Tøj, der er strikket i DROPS Baby Merino er altså et rigtigt godt valg til de, som let irriteres af normal uld mod huden.

Find alle vores hækle- og strikkeopskrifter til baby her

Hvorfor skal man vælge DROPS Baby Merino?

Som navnet antyder, så er DROPS Baby Merino helt oplagt til babytøj. Det afviger dog ikke fra, at garnet er helt ideelt til alle typer tøj. De bløde fibre kilder ikke mod huden, og de fine garn giver et meget flot og ensartet resultat på tøj.

Se hele vores store udvalg af opskrifter med Drops Baby Merino her

En anden god grund til at vælge DROPS Baby Merino er det kæmpestore farveudvalg. Med over 50 smukke og unikke farver er du sikker på at finde mindst én, der falder i din smag. Jævnligt bliver farvekortet opdateret og udvidet, så DROPS Baby Merinos farveudvalg følger med tiden. Det specielle ved farvekortet er desuden, at alle farverne er UNI colour. Det betyder, at alle trådene har præcis den samme nuance, så du er sikker på at få et meget ensartet og gennemgående resultat.

Læs mere om merinogarn her

Noget af det bedste ved garn fra DROPS er, at det er høj kvalitet til en god pris. Her er det altså muligt at få et rigtigt godt garn, som selv til større projekter ikke lægger budgettet ned. Når du køber DROPS Baby Merino ved os, så handler du ved en DROPS SuperStore. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste farver og forhandler alle DROPS’ produkter.

Køb DROPS Baby Merino her

Opskrifter med DROPS Baby Merino

Drops Baby Merino er blandt de mest populære DROPS kvaliteter, og derfor er du også sikret et stort antal opskrifter med DROPS Baby Merino.

Alle de opskrifter, som er udviklet af GarnStudio med DROPS Baby Merino er lavet med henblik på garnets bedste kvaliteter. Opskrifterne er alle med udførlige guides, så du kan blive guidet sikkert gennem processen fra start til færdigt produkt. Opskrifterne er desuden alle korrekturlæst og gennemgået nøje, så du er sikker på at få en rigtig god opskrift, når du køber garn fra DROPS.

Herunder har vi samlet de nyeste opskrifter, så du kan være helt opdateret på den seneste mode inden for strik og hækling.

 

DROPS Baby Merino - perfekt til baby

Som navnet antyder, så er DROPS Baby Merino helt perfekt til beklædning til det små. Udover at være et ultrablødt garn, så kan det også maskinvaskes. Det betyder altså, at det efter en tur til vask er helt rent og lækkert. Desuden kommer DROPS Baby Merino også i et stort udvalg af lækre farver, som helt sikkert falder i både forældrenes og babyens smag.

Kast dig ud i at strikke et lækkert sæt til baby. Her medfølger både bukser, cardigan, hue og små futter. Hele sættet er strikket i DROPS Baby Merino, så du kan vælge at holde dig til én farve eller give den gas ved at lege med de mange forskellige nuancer. Sættet kommer i str. præmatur til 2 år.

Find den gratis opskrift på sættet her

DROPS Baby Merino med følgetråd

På grund af sin tynde struktur, så gør DROPS Baby Merino det også formidabelt godt med en følgetråd. Her er både DROPS Kid-Silk og DROPS Brushed Alpaca Silk to rigtigt gode garner at kombinere med DROPS Baby Merino. Det skyldes, at begge garner give mere fylde på det strikkede og kan give mere struktur.

Det kan også være en fordel i huerne her. Her hjælper Kid-Silken med at give et mere ensartet og tæt udtryk, hvilket kan være en klar fordel, når ørene skal holdes varme og beskyttes mod blæst.

Find opskrifterne på huerne her sammen med mange andre opskrifter med Drops Baby Merino

Pleje og vask af DROPS Baby Merino

DROPS Baby Merino er et garn, som med ganske få trin kan holdes pænt i mange år fremover. Den store fordel ved DROPS Baby Merino er, at den kan maskinvaskes. Dog skal dette gøres korrekt og på de rigtige programmer for at opretholde garnets struktur.

Dette gøres ved at vaske det på enten fin- eller uldvask på 40 grader uden iblødlægning. Efter vask skal garnet tørres fladt, derfor er tørretumbleren altså udelukket. Det er vigtigt at undgå tørretumbleren, da det ellers ved strække garnfibrene og gøre det strikkede meget langt. Grunden til, at det skal tørres fladt er, at det igen ved gøre garnfibrene lange ved at hænge med tyngden fra vandet. For at holde den flotte farve på garnet er det desuden vigtigt, at der ikke anvendes skyllemiddel.

Køb DROPS Baby Merino her