DROPS Snow

Hvis du har haft kig på DROPS Snow, men er lidt i tvivl om, hvordan eller hvad du skal lave med garnet, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har her samlet en del viden om garnet og dets egenskaber samt tips og tricks til, hvordan du bedst behandler garnet, så det kan holde sig pænt i rigtigt mange år ud i fremtiden.

Find DROPS Snow billigt her

   

Hvad er DROPS Snow?

DROPS Snow er et ultroligt lækkert og chunky uldgarn. Garnet er spundet i 1 tyk tråd, som giver en let og blød tråd, som er helt perfekt til rigtigt mange forskellige hækle- og strikkeprojekter. Da ulden er fuldstændig ubehandlet, betyder det, at den ikke er udsat for kemisk behandling før farvet men blot vasket og rengjort. Det er med til at fremhæve alle uldens gode egenskaber og giver samtidig mulighed for at filte garnet.

Se hele det kæmpe udvalg af uldgarn her

Drops Snow kommer desuden i 3 forskellige farvevarianter, som alle har forskellige egenskaber. Blandt de mere end 50 forskellige farver kan du vælge mellem enten UNI, MIX eller PRINT farveegenskaberne. Uni er kendetegnet ved en meget ensartet og klar farve, mens mix er en blanding af flere nuancer, som giver et meget levende udtryk. Til slut er der print, hvor farverne er spundet sammen i uregelmæssige intervaller, som giver en helt unikt mønster.

Find farveudvalget i DROPS Snow her

Hvorfor skal man vælge DROPS Snow?

DROPS Snow er til dig, som leder efter et lækkert og tykt uldgarn. Her kan du opnå en lækker og tyk sweater med et dejligt tykt og fyldigt garn, som holder godt på varmen. Det er altså helt ideelt at bruge Snow til vinterstrik, da det er et meget varmt uldgarn. Vinterstrik dækker både over tøj og tilbehør til både voksne og børn. Garnet er desuden sjovt og hurtigt at strikke med, da det skal strikkes på tykke pinde. Gå op i pindestørrelse for at få mere luftige masker, og så kan garnet også sagtens bruges til overgangsperioder eller kølige sommeraftener.

Find alle opskrifter med DROPS Snow her

Læs mere om uldgarn

En anden grund til at vælge DROPS Snow er det kæmpestore og forskelligartede farveudvalg. Med over 50 smukke og unikke farver er du sikker på at finde mindst én, der falder i din smag. Jævnligt bliver farvekortet opdateret og udvidet, så DROPS Snows farveudvalg følger med moden. Det specielle ved farvekortet er desuden de forskellige farveegenskaber, så du kan finde stor variation i samme garnkvalitet.

Se de forskellige typer Snow her

Noget af det bedste ved garn fra DROPS er, at det er høj kvalitet til en god pris. Her er det altså muligt at få et rigtigt godt garn, som selv til større projekter ikke lægger budgettet ned. Når du køber DROPS Snow ved os, så handler du ved en DROPS SuperStore. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste farver og forhandler alle DROPS’ produkter.

Find alle garner fra DROPS her

   

Opskrifter med DROPS Snow

DROPS Snow er en af de mest populære DROPS kvaliteter, og derfor er du også sikret et stort antal opskrifter med netop dette garn.

Se hele det store udvalg af gratis opskrifter her

Alle de opskrifter, som er udviklet af GarnStudio med DROPS Snow er lavet med øje for garnets bedste kvaliteter. Opskrifterne er alle med udførlige guides, så du kan blive guidet sikkert gennem processen fra start til færdigt produkt. Opskrifterne er desuden alle korrekturlæst og gennemgået nøje, så du er sikker på at få en rigtig god opskrift, når du køber garn fra DROPS.

Her kan du finde alle opskrifter med DROPS Snow

Filtede futter og andet lækkert

DROPS Snow er det helt ideelle garn at bruge til dine filteprojekter. Det lækre og tykke uldgarn kan bruges til et væld af forskellige filtede hækle- og strikkeprojekter som bordskånere, tæpper, pynt og ikke mindst futter. Strikkede og hæklede futter er perfekte både som gave eller til egen selvforkælelse, da de er dejligt varme og nemt holder formen efter en omgang filtning i maskinen.

Se det store udvalg af strik til dame her

Køb DROPS Snow billigt her

De filtede børnetøfler er her med en hæklet blomst på toppen. Blomsten kan nemt undværes, men kan give et sjovt og anderledes præg. I opskriften er der desuden en guide til, hvordan tøflerne bedst filtes, så du får det bedste resultat hver gang. Find opskriften her

Lækre, chunky sweatre

Selvom DROPS Snow er oplagt at bruge til filtning, så har garnet også mange gode egenskaber. Det rene uldgarn er helt perfekt til lækre og tykke uldsweatre, som kan komme i en stor variation af forskellige modeller. Vi har herunder samlet et bredt udvalg af forskellige sweatre, som alle er eller kan strikkes i DROPS Snow.

Se alle gratis opskrifter til dame her

DROPS Snow kan desuden også bruges til at erstatte en lang række populære garner som Sandnes Easy, der bruges til en lang række populære opskrifter. Det er altså ikke kun et lækkert garn, men også et garn som kan bruges i rigtigt mange opskrifter.

Læs mere om alternativer til andre garner her

                   

Pleje og vask af DROPS Snow

Som udgangspunkt behøver du ikke at vaske uldgarn. Uld er nemlig selvrensende, så hvis der skulle hænge lugt ved, så er det nok med en god udluftning i nogle timer. Grunden til, at det anbefales at vaske uldgarn så lidt som muligt er, at det over tid hurtigere ved slides, når det er ubehandlet. Ligeledes kan det også anbefales at fokusere vask på en enkelt plet i stedet for en vask af hele sweateren.

Skulle det dog alligevel trænge til en vask, så må det maksimalt vaskes i 30 grader varmt vand ved håndvaskning for ikke at krympe. Det er desuden vigtigt at garnet ikke kommer i tørretumbleren med i stedet tørres fladt.

Hvis du ønsker at filtegarnet, så er det vigtigt at følge manualen i den enkelte opskrift. Dog er det vigtigt, at det i vaskemaskinen ikke vaskes med vaskemiddel indeholdende enzymer og optisk blegemiddel. Dette kan nemlig forhindre en god filtning.

Køb Drops Snow her