Ístex Léttlopi

Indhold: 100% islandsk uld

Vægt/løbelængde: 50 g = ca. 100 meter

Anbefalede pinde: 4.50-5.00 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18 m x 24 p 

Håndvask ved max 30°C, tørres fladt

30,75 DKK
41,00 DKK
Du sparer: 10,25 DKK
Lager: 23 stk tilbage på lager

Ístex Léttlopi

Den naturlige uld fra Léttlopi er et godt valg til dine strikkeprojekter. Léttlopi er lavet i Island af blødt islandsk uld, hvilket gør det til det perfekte helårsgarn. Det er varmt, men ikke for tykt til efterårsdage eller kølige sommeraftener. Léttlopi giver tøj, der er skønt at bære både indenfor og udenfor. 

Den islandske uld er spundet af to forskellige fibre, det bløde og korte underuld og det lange grove dækhår. Alsidigheden af denne uld betyder, at den kan håndtere ethvert miljø, du er i; det kan være sig indenfor med en god højkvalitets duntrøje eller udenfor at udforske naturen med en regntæt frakke. Ideelt til at arbejde med 4,50-5,00 mm pinde, er dette garn et robust valg til fremstilling af tørklæder, sokker, støvler, frakker og tasker.

Find andre lækre garner fra Ístex her

17/05/2018

En fantastisk autentisk uld i skønne farver. Bliver meget blødere ved brug.

15/06/2018

Dette er mit absolutte favoritgarn når det kommer til varme sweatre. Man kan dog godt blive lidt forskrækket første gan man får det i hånden, da det er kræs, men det bliver blødt efter vask. Det varmeste uld jeg har arbejdet med til nu... elsker det!

09/12/2019

Garnet er virkelig lækkert! Jeg strikkede “Ocean blue” sammen med to tråde silkemohair, der skiftede farve i blå nuancer. Resultatet blev en smuk og meget varm cardigan, der blev strikket på pinde 7. Jeg vil VARMT anbefale dette garn

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving