Lana Grossa Puno Due

Indhold: 63% bomuld og 37% Babyalpaca

Vægt/længde: 50 g = ca. 210 meter

Anbefalede pinde: 4-4,5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22 masker x 28 rækker

Vaskes i hånden, tåler ikke tørretumbling, tørres fladt

69,95 DKK
77,00 DKK
Du sparer: 7,05 DKK
Lager: 37 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Lana Grossa Puno Due

Lana Grossa Puno Due er et slidstærkt og åndbart garn, der er perfekt til at strikke og hækle trøjer, cardigans, tørklæder og sjaler. Lavet af en blanding af bomuld og alpaca, vil dette garn helt sikkert holde dig varm og komfortabel hele vinteren.

Garnet er fyldt med alpacafibre og har en dejlig meleret effekt. Denne harmoniske blanding af nuancer er lavet af en stærk, åndbar, men smuk blanding af bomuld og alpaca, hvilket gør den ideel til at strikke og hækle sweatere, cardigans, tørklæder og sjaler.

Du skal bare vaske dine afsluttede projekter i hånden for at holde dem smukke i mange år fremover. Med Lana Grossa Puno Due har du alt, hvad du behøver for at skabe fantastiske kreationer, der helt sikkert vil imponere. Bestil dine nøgler i dag og se selv, hvorfor dette garn er så populært! Prøv det til dit næste projekt!

Se vores udvalg af Lana Grossa her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving