Hama Maxi perleplader

Her på siden kan du finde alle vores perleplader til Hama Maxi

Perlepladerne er beregnet til de store, 10 mm. Hama Maxi perler, som er beregnet til børn over 3 år. Perlerne og perlepladerne kan altså benyttes af alle i familien.

Her kan du finde alle vores Hama Maxi Perler.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Maxi - en perle for alle

Maxi perler, den perfekte perle for alle! Uanset om du har haft en Hama-perle i hånden mange gange eller lige er startet, er Hama Maxi helt sikkert noget for dig. De store perler og perleplader er nemlig perfekte til små hænder, hvilket gør dem til en fantastisk aktivitet for hele familien at samles om og hygge sig med.

At skabe kunst med Hama Maxi-perler er ikke kun sjovt, men hjælper også med hånd-øje-koordination, finmotorik og kreativitet. Med en bred vifte af farver og former er mulighederne for jeres næste mesterværk uendelige.

Maxi perleplader er også perfekte til at skabe større designs, hvilket giver dig muligheden for at lave noget helt unikt. Plus, den større størrelse gør dem nemmere at håndtere og reducerer risikoen for at miste eller tabe perler.

Find kreativiteten frem og begynd at skabe med de store Hama Maxi perler i dag! Uanset om det er en gave til en du holder af eller en sjov aktivitet til dig selv, er Hama Maxi den perfekte perle for alle. Så hvad venter du på? Lad os begynde at skabe!

Inspiration til de store motiver

Er du på udkig efter inspiration til, hvad du kan lave med de store Hama perler fra Maxi-serien? Så er du da kommet til den helt rette side, hvor vi har samlet hele det store udvalg af Hama perleplader.

Perlepladerne her på siden er skabt med det mål for øje, at du skal lade dig inspirere af de sjove former. Derfor har vi også perleplader, som er formet som f.eks. dinosaurer og sommerfugle, så kreativiteten kan få et venligt skub i gang.

Er du mere til det blanke canvas, hvor man kan skabe alt muligt og umuligt? Så er de firkantede perleplader helt klart det rigtige valg for dig. Perlepladerne tillader nemlig, at man kan skabe alle mulige mønstre og figurer rent ud fra de tanker, man har i hovedet.

Husk, at vi her hos YarnLiving også forhandler både Hama Midi og Hama Mini. Den klassiske Hama Midi perle har det absolut største udvalg af forskellige perleplader, mens Hama Mini giver mulighed for at lave meget detaljerede motiver. Så hvis du er interesseret i endnu mere Hama, så klik på linket herunder.

Find alle vores forskellige typer Hama perler her.

Få dine produkter lynhurtigt

Hos YarnLiving kan du altid regne med nem og hurtig levering til den ønskede adresse. Vi pakker og sender 365 dage om året - så kan du altid få, hvad du skal bruge. Det vil altså sige, at vores pakkere er på arbejde alle ugens dage året rundt, så vi er sikre på, at du altid får dine varer lynhurtigt. Vores normale leveringstid er 1-2 hverdage på lagervarer, og du vil som regel opleve at modtage din pakke allerede dagen efter, da vi afsender hver dag.

Ved bestilling kan du altid vælge at betale med MobilePay, hvilket gør købet nemt og hurtigt. Desuden tilbyder vi også betaling med betalingskort samt Viabill. Viabill-løsningen er smart til dig, som gerne vil sprede din betaling ud over længere tid.

Hvis du har spørgsmål angående et produkt, er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring som forhandler af Hama, og kan derfor hjælpe med alt lige fra stort til småt.