Mayflower 1 Class

Indhold: 75 % uld, superwash-behandlet og 25 % nylon

Vægt/længde: 50 g = ca. 210 meter

Anbefalede pinde: 2.50-3.00 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26 m x 28 p

Kan vaskes i vaskemaskine på 40 ⁰.

21,95 DKK
29,00 DKK
Du sparer: 7,05 DKK
Lager: 11 stk tilbage på lager

Mayflower 1 Class


Mayflower 1 Class er et førsteklasses kvalitetsgarn fra garnproducenten Mayflower. Det er især den slidstærke kvalitet, der gør garnet specielt. Garnet er en uldblanding, som er lavet af 75% superwash-behandlet uld og 25% nylon. Garnet er, på trods af sin slidstærke kvalitet, meget blødt, og det har et blankt look.
Mayflower 1 Class er altså på mange måder et alsidigt garn, der kan bruges til mange kreative projekter. Mayflower 1 Class er anvendelig til såvel strømper som trøjer, bluser, cardigan, sweatre og tunikaer – med dette garn er det nærmest kun din fantasi, der sætter grænser.
Denne kvalitet findes i en bred vifte af farver fra naturfarver over i de mere stærke farver til de klassiske farver såsom marine, grå og sort.
Mayflower 1 Class er et yderst anvendeligt garn, der kan bruges til de fleste projekter. Hvis du bestiller det hos os i dag, sørger vi for hurtig levering og en upåklagelig service.

Se alle strømpegarner her

22/12/2020

Supergodt og solidt garn. I sær velegnet til Herretrøjer.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på