Mayflower Easy Care BIG

Indhold: 100% ren ny uld

Vægt/længde: 50 g = ca. 85 m 

Anbefalede pinde: 5.00 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 18 m x 26 p

Maskinvask ved 40°C. Anvend ikke alm. flydende vaskemiddel. Flydende uldvaskemiddel kan anvendes.

 

GARNET UDGÅR HOS MAYFLOWER 

26,95 DKK
40,00 DKK
Du sparer: 13,05 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager

Mayflower Easy Care BIG

Mayflower Easy Care Big er en 100 % Ren Ny Uld af høj kvalitet, hvilket gør garnet dejligt blødt og behageligt mod huden.

Den findes i et utal af flotte farver. Farvespektret dækker hele vejen fra de naturlige, de helt lyse, pangfarver, de klassiske over i de traditionelle grå nuancer til sort, nøjagtig de samme farver som Mayflower Easy Care og Easy Care Classic. Moderne farver blandet med klassiske farver så alt er dækket ind og alles ønsker kan opfyldes. Yderst ideel også til den travle børnefamilie. Anvendelig til samtlige projekter man måtte ønske at strikke.

29/12/2020

Jeg har købt lidt forskellige farver fra serien. Vil dog bare sige at grunden til den får en stjerne mindre er at farven “petrol” ikke passer til billedet. Troede den ville være mere kongeblå ud fra billedet, men den er faktisk petroleumsgrøn/petroleumsblå. Har valgt at beholde dem alligevel, for farven er jo pæn selvom det ikke var som forventet. Easy care garnet er altid lækkert at strikke i, så kan kun anbefale det :-)

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på