DROPS Merino EXTRA Fine Garnpakke 38 ngl

Garnpakke med 1 nøgle af hver af 38 forskellige farver. 

Indhold: 100% extra fine Merino uld

Garngruppe: B (20 - 22 masker)

Vægt/længde: 50 gram = ca. 105 meter

Anbefalede pinde: 4 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p

Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

899,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Levering 1-2 hverdage

DROPS Merino EXTRA Fine

Superwash behandlet extra fine Merino uld!
 
DROPS Merino Extra Fine er kabelspundet af 100% merino uld (19,5 micron) fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika.
 

Garnet er spundet af flere tynde tråde som gør garnet ekstra elastisk og denne specielle opbygning gør det ekstra vigtig at behandle garnet korrekt. Vær sikker på at du overholder strikkefastheden, strik hellere for stramt end for løst. Vask ikke tøjet for varmt og læg det aldrig i blød. Lad tøjet tørre fladt.


Tøj som er lavet i dette garn er meget behageligt at have på. DROPS Merino Extra Fine er blød mod huden og derfor perfekt til børne- og babytøj.

DROPS Merino Extra Fine er flot til strukturstrik og snoninger. Garnet er superwash behandlet og kan vaskes i maskine, det passer derfor perfekt til daglig brug.

DROPS Merino Extra Fine findes i tillæg til ensfarvede også i mixfarver. Mixfarver produceres ved at karte farverne sammen før garnet spindes, hvilket giver en flot mixeffekt.


Oeko-Tex® certificate 25.3.0110

04/05/2018

Det er nok noget af det bedste garn jeg har strikket med. Det er en garn som er yderst behagelig at ha' direkte på kroppen, selv om det er ren uld, jeg har strikket en del til mine små børnebørn, den mindste har brugt et sæt med trøje, bukser, sokker og vanter hele vinteren, hvor hun har sovet ude i sin barnevogn i alt slags vejr, så dette garn kan helt klart anbefales, det er lunt og behageligt og dejligt at strikke med.

Tilføj anmeldelse:
spacer