ONION - Økologi, Fibre og Dyrevelfærd

Hos ONION handler økologi også om at tænke på vores efterkommere, dyrevelfærden og de mennesker, som arbejder med produktionen af garn og garnfibre. Dertil tænker ONION intelligent økologi, f.eks. mener de ikke, at der er nogen grund til, at anvende økologiske nældefibre i garnerne, for hvem sprøjter sine brændenælder for at passe på dem ?

Garnerne er produceret i Europa på italiensk kvalitetsspinderi, hvilket gør at vi kan stole på, at arbejdsforholdene er i orden. Fibrene kommer fra store anerkendte producenter, som de har samarbejdet med i mange år, og som overholder de etiske regler omkring dyrehold.

Indfarvningen af garnerne er ikke GOTS certificeret, så hele produktionen af garnerne er ikke økologisk - MEN - leverandøren har oplyst, at dette udelukkende er et spørgsmål om økonomi, idet fabrikken producerer efter og opfylder IMO/GOTS standarderne, men en GOTS certificering er en betydelig ekstra omkostning, som vil påvirke prisen på de producerede garner væsentligt opad og derfor har man fravalgt denne certificering.

Ulden kommer fra Australske producenter - ONION har modtaget deklaration på, at den økologiske uld, som indgår i kvaliteter som f.eks. Organic Wool+Nettles og Fino Organic Wool+Nettles er mulesing fri. Nældefibrene kommer fra Kina.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
Mest populære varer
Vi anbefaler
OM OS

YarnLiving Aps forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 4000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på