Opal Schafpate 14 - Winterweide

Indhold: 75% Ren ny uld, 25% polyamid

Vægt/længde: 100 g = ca. 425 m

Anbefalede pinde: 2,5 mm

Strikkefasthed: 10 cm x 10 cm = 20 m x 42 r

Kan vaskes på maskine, maks. 40°C / Tørres fladt

79,95 DKK
Lager: 11 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 2 eller flere til 77,95 DKK pr stk.
  • Køb 5 eller flere til 75,95 DKK pr stk.

Opal Schafpate 14 - Winterweide

Bring vinterens landbrug ind i stuen med Opals nyeste kollektion i Schafpate-garnserien, nr. 14, der bærer navnet Winterweide. Schafpate 14 - Winterweide består af otte lækre stribede strømpegarner, der får et Fair Isle-lignende udtryk, når de strikkes til sokker. Hver farvesammensætning er inspireret af den tyske vinters græsgange hvor fårene, hvis uld dette garn stammer fra, hører til. 

Schafpate-serien er et projekt fra Opals side, der har til formål at hjælpe med at beskytte de tyske fårehyrder og tysk fårehold generelt, samt skabe opmærksomhed på lokal produktion. Garner fra denne serie er lavet af ulden fra en sjælden tysk fåreart, som både er blødt, holdbart og slidstærkt. Derudover er garnet superwash-behandlet, hvilket vil sige, at garnet kan gå i vaskemaskinen.

Find here hele vores udvalg af Opal-garner. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving