1832 Jakke med hætte

Pris fra
599,25 DKK

 

DOWNLOAD OPSKRIFTEN HER

Jakke med hætte strikket i Mayflower Easy Care Classic. Størrelse XXS-XXXL.

 

Pinde og tilbehør lægges i kurven separat. 

Se alle dameopskrifter fra Mayflower her. 

 

 

Herunder finder du alt hvad du skal bruge til opskriften
205
Pris fra
33,95 DKK
Lager: På lager (40+)
Fjern fra kit

1832 Jakke med hætte

Der findes ikke noget bedre end en lun uldjakke til de ekstra kølige dage. Uld har en fantastisk egenskab til at kunne varme på en behagelig måde, for uld er samtidigt et åndbart materiale, så kroppen kan slippe af med overskydende varme.

Denne jakke er strikket i det populære Mayflower Easy Care Classic, som er garn i 100 % ren uld med en løbelængde på 106 meter pr. 50 gram. Det giver en god tykkelse på jakken, som får struktur uden at blive for tung. Garnets tykkelse hjælper også jakkens lommer og hætter med at holde formen, så jakken forbliver pæn efter både brug og vask.

Easy Care Classic er et godt valg til de næste strikkeprojekt, hvis du ikke har tålmodighed til at vaske hjemmestrik i hånden. Easy Care Classic kan både maskinvaskes og tørres i tørretumbler, så du kan nemt bruge jakken hver eneste dag.

Vores udgave af jakken er strikket i lys lavendel for at give den et ekstra feminint udtryk. Selve jakkens design er dog så enkelt, at en anden farve garn kan give en helt anden stil. Easy Care Classic fås i et bredt farveudvalg, så det er kun din fantasi, som sætter grænser.

Opskriften er naturligvis gratis. God fornøjelse.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer