Regia 4-PLY Design Line by Arne & Carlos

Indhold: 75% Ren ny uld, 25% polyamid

Vægt/længde: 100 g = 420 m

Anbefalede pinde: 2 - 3 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 30 m x 42 r 

Kan maskinvaskes på skåneprogram, maks. 40°C / Tørres fladt

89,95 DKK
Lager: 10 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage
  • Køb 5 eller flere til 84,95 DKK pr stk.
  • Køb 10 eller flere til 79,95 DKK pr stk.

Regia 4-PLY Design Line by Arne & Carlos

Regias populære sokkegarner fra serien Design Line findes i mange varianter og med inspiration mange steder fra; i denne version af Design Line-serien har den norske designerduo Arne og Carlos skabt seks fantastiske og farverige sokkegarner med farvekombinationer inspireret af natur og landskab, blandt andet af lyset på en klar sommernat og det smukke, sydøstnorske sceneri.

Garnet er af uimodståelig kvalitet, og så klarer det al designarbejdet for dig, idet garnet har et indbygget farveforløb, der sikrer, at dine sokker får det smukkeste farvemønster. 

Regia 4-PLY består af firtrådet uld og polyamid, og hvert nøgle garn vejer 100 g. Strik i dette garn bliver flot og tæt med tydelige masker. Garnet er slidstærkt og holder flot til hverdagsbrug.

Se her hele vores udvalg af Regia-garner. 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving