Ribbon garn opskrifter

Det alsidige ribbon garn kan bruges til et utal af forskellige projekter. Lige fra kurve og tasker til pynt, tøj og tæpper. Det er kun fantasien, der sætter grænser med det elastiske båndgarn. Herunder har vi samlet nogle ideer til, hvad du kan kaste dig over.

Vi sørger for at opdatere vores kæmpestore udvalg af strikke- og hækleopskrifter jævnligt. Det betyder, at vi altid kan tilbyde den seneste mode indenfor dit hobbyfelt. Hvis du vil vide mere om vores mange nye hækleopskrifter, så læs her.

Er du fortsat i tvivl om, hvad ribbon garn egentlig er for en størrelse? Så har vi også samlet en masse information om det populære båndgarn. Her kan du blandt andet læse mere om indholdet i garnet, hvordan det fremstilles, og hvordan du bedst kan benytte det. Læs mere om ribbon garn her.

Taske i ribbon garn

Tasker i ribbon garn kan komme i et stort udvalg af former og farver. Det skyldes, at det alsidige og unikke garn kan bruges til at skabe mange forskellige former med. Så uanset, om du leder efter en lille skuldertaske, en større håndtaske eller måske endda en rejsetaske, så er det en god idé at tage et kig på ribbon garnet.

Først og fremmest er ribbon godt til tasker, fordi det er meget elastisk. Det betyder, at du kan forme det på mange forskellige måder, når du hækler med det. Det vil også give sig lidt, og det er derfor nemt at arbejde med. Derudover er garnet også utroligt godt til at holde formen. Måske kender du dét, når man hækler en taske eller en kurv i almindeligt bomuldsgarn, og det så falder sammen? Det oplever du ikke med ribbon garn. Det kan sagtens holde siderne oppe på en taske, så den holder sin elegante form.

Her kan du finde en opskrift på en strandtaske i ribbon garn

Herunder har vi samlet alt det, du skal bruge for at komme i gang med din egen taske. Det kan være hanke og nitter såvel som en god, solid bund som et godt fundament for din taske.

Find vores tilbehør til tasker her

Hæklet kurv i ribbon garn

Synes du også, at et par hjemmehæklede kurve er supersmarte? Så er en hæklet kurv i ribbon garn helt sikkert noget for dig. Den kan nemlig designes i lige den størrelse, du ønsker, og vil derfor passe perfekt ind i dit hjem! Leg med farverne eller hold den i en klassisk beige alt efter, hvad du kan lide.

En af de mest populære opskrifter lige nu er vores stor og lille kurv. Her har du mulighed for at hækle kurvene i et mønster, med striber eller ensfarvet for at få det helt rigtige look. Kurvene er hæklet i Mayflower Ribbon, men kan også sagtens laves i LindeHobby Ribbon Lux, som er et garn, der minder meget om.

Find opskriften på de hæklede kurve her

Interiør i ribbon garn

Vidste du, at det ikke kun er tasker, som man kan lave i ribbon garn? Meget andet interiør kan laves i det chunky garn, som du kan bruge til at indrette hjemmet med. Heriblandt, vimbler, bamser, dørstoppere, tæpper og puder. Herunder har vi fremhævet nogle af de bedste opskrifter med ribbon garn.

Hæklet dørstopper

Det er ikke noget, som en nuttet panda til at holde døren oppe for dig. Heldigvis har vi en rigtig god opskrift, som langt de fleste kan være med på. Pandaen hækles i ribbon garn i henholdsvis hvid og sort. Dørstopperen fyldes med fyldevat, men for at den kan holde døren, er det vigtigt at gøre den tung. Det kan gøres med plastgranulat, renset småsten og lignende.

Her finder du opskriften på dørstopperen

Strikket flagvimpel

Hvis du ikke er kommet i gang med at svinge hæklenålen eller foretrækker de to strikkepinde, så er denne flagvimpel den helt rigtige opskrift for dig. Den er strikket i en blanding af ensfarvede vimpler og Dannebrogsflag. Den er helt perfekt til fødselsdage og andre fejringer.

Find opskriften på den store flagvimpel i ribbon her

Ribbon garn forhandler

Når du handler ved os i YarnLiving, er du sikker på at kunne få et stort udvalg af garn. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde forskellige mærker med en masse forskellige kvaliteter, så du kan finde det helt rigtige for dig. Derfor tilbyder vi også flere forskellige mærker indenfor ribbon garn, så du kan få det helt rette garn for dig.

Køb ribbon garn her