Rico Baby Dream

Indhold: 50% Acryl, 50% Polyamid

Vægt/længde: 50 g = ca. 122 meter

Anbefalede pinde: 4 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 22 m x 28 p

Maskinvask, max 30°C / Tørres fladt

36,75 DKK
49,00 DKK
Du sparer: 12,25 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage

Rico Baby Dream


Rico Design er et anerkendt mærke inden for garnindustrien – og nu er det fremragende brand ude med et nyt produkt; nemlig Rico Baby Dream.

Rico Baby Dream er et blødt garn, der er behageligt og nemt at arbejde med, og kreationerne bliver fantastiske. Det fine farvespil i garnet gør nemlig dine kreationer ganske unikke – det ligner, at farverne nærmest smelter sammen.

Hos os kan du købe det lækre garn i fem smukke farvekombinationer, der passer perfekt til både drenge og piger. Farverne og den ekstra bløde kvalitet gør garnet særdeles egnet til børne- og babytøj. Du kan eksempelvis strikke et blødt babytæppe i spændende farver med det lækre garn, som desuden er lavet af 50% akryl og 50% polyamid. Hvis du mangler inspiration, kan du finde et væld af strikkeopskrifter i vores store opskriftssortiment.

Se opskrifter til Baby Dream her

Hvis du bestiller Rico Baby Dream garnet her hos os, får du den bedste oplevelse. Vi gør nemlig vores bedste for, at du bliver tilfreds. Du får hurtig levering og god service, så du blot kan gå i gang med dine næste kreationer med det smukke garn helt uden bekymringer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på