Sangkuffert med hæklede dyr og figurer

En sangkuffert er en lille kuffert med en masse små, hæklede dyr og figurer, som hver repræsenterer en børnesang. Kufferten kan fyldes med lige de dyr, som passer til barnets yndlingssang og kan medbringes overalt. Den fine sangkuffert er altså en god og stimulerende gave til dit eget barn eller én i din omgangskreds.

Gå på opdagelse i det store udvalg af hæklede bamser her

Når du skal i gang med at hækle til en sangkuffert, så vil vi altid anbefale at hækle i bomuldsgarn. Bomuld kan nemlig vaskes i maskine på op til 60 grader, så ikke kun skidt men også bakterier kan fjernes fra de velbenyttede dyr. Bomuld kommer desuden i et stort antal af farver, og så er det også blandt de billigste garnkvaliteter på markedet.

Se vores store udvalg af bomuldsgarn her.

Mange af de tips og tricks, som vi har samlet omkring hæklede bamser kan også bruges, når der skal hækles små dyr og figurer til en sangkuffert. Det er nemlig mange af de samme teknikker der bruges. Det er dog vigtigt at for at få det mest optimale ud af sangkufferten, at dyrene gøres forholdsvist små. Jo mindre dyr og figurer, jo flere kan der være i kufferten og jo flere sange kan der synges sammen.

Se alle vores tips og tricks til hæklede dyr her

Hvis du er i tvivl om, hvilke dyr og figurer vi har, som passer til hvilke sange, så har vi samlet nogle herunder:

Sang Opskrift Billede
Bjørnen Bjørn er en bjørn Teddy Bamser
Peter Kanin Sansekanin
Elefantens Vuggevise Ellie Elefant
Tre små Soldater Crochet Army
Der var engang en abe Aben Alfred
Æblemand Tutti Frutti
Søren Banjomus Julemusen Magnus
På Loftet sidder nissen med sin julegrød Julemanden Julle