Scheepjes Maxi Sugar Rush

Indhold: 100% Bomuld

Vægt/længde: 50 gram = ca. 280 meter

Anbefalede pinde: 1.25 - 1.50 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 25m x 33p

Maskinvask, 60°C / Tørres fladt

19,75 DKK
21,95 DKK
Du sparer: 2,20 DKK
Lager: 16 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Scheepjes Maxi Sugar Rush

Scheepjes Maxi Sugar Rush er et ultratyndt garn, der kan prale af en luksuriøs glans. Fremstillet af 100% merceriseret bomuld, som giver det en uovertruffen styrke, hvilket gør garnet helt perfekt til en lang række projekter. Den kompakte sammensætning af dette garn gør det fantastisk til filethækling og sarte kniplinger som blondekanter, ærmer, veste, dækkeservietter, tørklæder og meget mere. Med et imponerende udvalg af 87 klare farver at vælge imellem, kan du finde den præcise farve, du har brug for til dit projekt, og endda mikse og matche for at skabe sjove designs.

Find alle vores garner fra Scheepjes her.

05/03/2019

Scheepjes Maxi Sugar Rush Er SUPER godt hækle garn og en fin struktur, det holder også farverne godt. Kan kun anbefale det produkt

12/01/2021

Hejsa Jeg har kigget på garnet et par gange, da du har det sorte hjemme, men prisen er lidt for høj, da Rito længe har haft prisen på 10,95 kr. men de har ikke den sorte farve hjemme før senere på måneden, så det er derfor jegg har kigget ind for at se om du evt skulle have ændret prisen har i dit udsalg :-) Det er første gang jeg skal købe dette garn, da jeg vil prøve at hækle lidt Mvh Birgitte Knudsen.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving