Scheepjes Stone Washed XL

Indhold: 70% Bomuld / 30% Akryl

Vægt/længde: 50 gram = ca. 75 meter

Anbefalede pinde: 5 mm

Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 14m x 19p

Maskinvask skåneprogram 40°C / Tørres fladt / Må stryges ved 150°C

28,75 DKK
Lager: 20 stk tilbage på lager
Levering 1-2 hverdage

Scheepjes Stone Washed XL

Scheepjes Stone Washed er et utrolig populært, prisvenligt garn med et hårdt navn og en blød ulden fornemmelse. Garnet kommer i 36 nuancer til alle typer af strikkeprojekter. Uanset om du kan lide ensartede farver eller med print, så har Scheepjes Stone Washed XL en nuance, der vil fungere til dit næste projekt! Hvis du leder efter det perfekte garn til at yde din kreativitet retfærdighed - behøver du ikke lede længere end Scheepjes Stone Washed XL!

Alle de nye farver er rige og dybe og vil give dine hækleprojekter dybde og rigdom som aldrig før. Disse garner er af 70% bomuld og 30% akryl, hvilket betyder, at de er bløde, men stadig holdbare - perfekt til både robuste genstande eller sart beklædning. Udnyt disse smukke farver til at skabe god kvalitet til dig selv eller en du elsker!

Find det tyndere Scheepjes Stone Washed her

Se hele det store udvalg af Scheepjes garner her

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på

DROPS Superstore - YarnLiving