Scheepjes Woolly Whirl

Med hvert nøgle medfølger gratis opskrift til værdi af 20 kr. Opskriften er på engelsk.

Husk at tilføje opskriften til kurven.

Indhold: 70% bomuld og 30% uld

Vægt/løbelængde: ca. 215 gram/ca. 1000 meter

Anbefalet pind: 3.50-4.00 mm

Strikkefasthed: 10x10 cm = 25m x 44p (p 3.50mm)

Maskinvask: 40°, tørres fladt

229,00 DKK
Lager: Kun 8 stk. tilbage

Scheepjes Woolly Whirl

Scheepjes Woolly Whirl garn er et varmere alternativ til Scheepjes Whirl og er perfekt til den kolde årstid. Den fås i fire flotte farve kombinationer. Scheepjes Woolly Whirl er lavet af en blanding af 70% bomuld og 30% uld, hvilket giver et behageligt og varmende resultat. Perfekt til sjaler, tilbehør, tøj og interiør projekter.

Hvert nøgle består af ca. 1000 meter blødt garn med farveskift - mere end nok til et flot stort sjal.

 

Med hvert nøgle medfølger 1 gratis opskrift - værdi 20 kr. - vælg mellem 4 forskellige

Husk at tilføje din gratis opskrift til kurven. Du finder den i bunden, der hvor du også vælger farven på dit næste sjal :)

09: Stormy Day Shawl - et meget smukt og meget populært hæklet sjal designet af Kirsten Ballering. Sjalet er lavet af 1 nøgle Scheepjes Whirl. Opskriften er på engelsk. På billedet er der anvendt 754 Green Tea Tipple.

13: Essence Shawl - et meget elegant strikket sjal designet af Amanda Beaumon. Sjalet er lavet af 1 nøgle Scheepjes Whirl. Opskriften er på engelsk. På billedet er der anvendt 753 Slice 'O' Cherry Pie.

18: Crochet Between The Lines #CBTL - det meget populære hæklede sjal designet af Tammy Canavan-Soldaat. Sjalet er lavet af 2 nøgler. På billedet er der anvendt 758 Lavenderlicious og 773 Blackcurrant Squeeze Me. 

19. The Read Between The Lines #RBTL - det meget populære strikkede sjal er designet af Tammy Canavan-Soldaat. Sjalet er lavet af 2 nøgler. På billedet er der anvendt 753 Slice O'Cherry Pie og 754 Green Tea Tipple. 

Opskrifterne kan kun købes sammen med Scheepjes Whirl. Max 1 valgfri opskrift pr. ngl Whirl. 

 

Fuldend dit sjal med en smuk sjalspind.

Se alle vores garner fra Scheepjes her.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
OM OS

YarnLiving forsyner hele Danmark med kvalitetsgarn. Vi har et bredt sortiment fra de populære mærker med mere end 15000 varenumre. Vores team tilstræber at give dig den bedst mulige service og hurtigste levering til enhver tid. Se teamet bag YarnLiving her.

Find os på