Strikkeopskrift Bluse

Mangler du en smuk bluse til klædeskabet? Og har du mod på selv at strikke den? Så finder du al den nødvendige hjælp til at påbegynde projektet lige her.

Bluser er et must-have! Bluser kan nemlig bruges til næsten alle outfits og i hverdagslige såvel som festlige sammenhænge. Her på vores hjemmeside har vi et kæmpe udvalg af opskrifter på damebluser, så du kan med garanti finde en bluse, der er lige noget for dig.


Se vores store udvalg af gratis bluse-opskrifter her.
Og se alle vores strikkeopskrifter her.

Bluser kan indgå i mange forskellige typer outfits og til mange forskellige anledninger. Om du skal bruge den på arbejdet, til møder, fødselsdagsfest, kaffeaftaler eller som hyggebluse i sofaen, så kan du nemt finde en bluse lige netop til dén sammenhæng. Sammensæt for eksempel en bluse med et par jeans og opnå et cool hverdagslook. Du kan også bruge en bluse sammen med en nederdel eller over en kjole og dermed tilføre outfittet noget feminint og let. Bluser er desuden altid super praktiske og uundværlige til de kølige sommeraftener og om vinteren.

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med at strikke en bluse med en af vores mange gratis opskrifter. Blandt opskrifterne findes en lange række forskellige bluser, hvilket garanterer, at der er noget for enhver smag. Så om du vil i gang med en bluse med lange eller korte ærmer, en bluse med flere farver eller blot én farve, eller en bluse med striber, blomster, nordisk mønster eller tern, så finder du lige netop den ønskede bluse blandt vores opskrifter.


Se en af vores populære opskrifter på en strikbluse med helpatent og v-hals her.

Vores gratis opskrifter er nøje udvalgt efter årstid og sæsonens trends. Derfor finder du både bluseopskrifter, der egner sig bedst til efterårs- eller vinterbrug, samt bluseopskrifter, der egner sig mere til forårs- eller sommerbrug. Hvis du er på udkig efter en vinterbluse, så anbefaler vi, at du strikker i noget lækkert uldgarn. Hvis du derimod ønsker en mere let og sommerlig bluse, anbefaler vi at strikke i bomuld.


Tjek denne fine sommerbluse ud som er strikket i bomuld.

Når du skal i gang med at strikke en ny bluse, kan du sagtens vælge opskrifter ud fra hvilke teknikker, du holder mest af: raglan, snoninger, bobler, hulmønster, strukturmønster, perlestrik, helpatent og så videre. Herunder kan du se nogle eksempler på bluser med forskellige strikketeknikker.

  

Blandt vores mange bluseopskrifter findes også mange forskellige størrelser og pasformer. Så hvis du elsker oversize bluser eller mere er til en tætsiddende bluse, så kan du altså også nemt finde det i udvalget.

I vores udvalg af bluseopskrifter finder du opskrifter fra forskellige brands. Gå for eksempel på opdagelse i DROPS’ mange flotte og alsidige opskrifter, eller tjek opskrifter ud fra Du Store Alpakka, Mayflower, Hjertegarn, Go Handmade eller Dale Garn. Udvalget er stort, men heldigvis kan man jo aldrig få for mange strikbluser!

Se alle vores dameopskrifter fra DROPS her.

Når du har fundet den rette opskrift, kan du nemt finde det garn, du skal bruge på vores hjemmeside. Garntypen fremgår nemlig inde på selve opskriften, og her kan du blot klikke på linket, som fører dig direkte til det rette garn.

Vi tilbyder et kæmpestort udvalg af garnkvaliteter. Så om du har brug for uld, bomuld, alpaca, merino, mohair, silke eller noget helt andet, så finder du det med garanti hos os. Udover forskellige kvaliteter kommer vores garner også i et hav af forskellige farver og nuancer. Du har dermed altid mulighed for at strikke en bluse med lige netop den eller de farver, der passer unikt til dig og dit klædeskab.

Udforsk alle vores garntyper her.

På vores hjemmeside finder du også de helt rigtige pinde til din nye bluse. Vi har et stort udvalg af både rundpinde, strømpepinde og jumperpinde, så det er bare med at gå på opdagelse og finde de rigtige pinde.

Tjek alle vores strikkepinde ud lige her.

Vi tilbyder også en lang række lækkert tilbehør til strikkeprojektet. Så hvis du står og mangler en maskeholder, et målebånd, en stoppenål, en saks eller en pindetæller, så finder du det alt sammen i vores store tilbehørsudvalg. Du kan også tjekke vores flotte labels ud. Med en af disse kan du fuldende din strikbluse ved at give den et personligt præg og markere, at den er lavet af netop dig.

Tjek alt vores strikketilbehør ud lige her.
Her finder du alle vores labels.

Vi håber, at du blandt vores gratis opskrifter finder den helt rette opskrift til netop dig, og at du kommer nemt i gang med projektet.

Rigtig god fornøjelse med din nye strikbluse :-)