Strikkeopskrift Cardigan

Mangler du en flot, blød og varm cardigan, som du selv ønsker at strikke? Eller mangler du en perfekt gave, til en du holder af? Så er du havnet på den helt rette side. Cardigans er utrolig populære, praktiske og anvendelige i mange sammenhænge, og de sætter prikken over i’et til dit outfit. Du kan nemt og hurtigt komme i gang med at strikke en cardigan med garn fra vores udvalg.

Her kan du se vores store udvalg af gratis strikkeopskrifter.

På vores hjemmeside kan du gå på opdagelse blandt vores mange gratis opskrifter og finde den helt rette opskrift på en cardigan, du vil strikke. I vores udvalg af opskrifter finder du blandt andet korte og lange cardigans, og cardigans som er ensfarvede eller flerfarvede. Derudover kan du vælge at strikke en cardigan med for eksempel raglan, grafisk mønster, boblemønster, ballonærmer, slids i siderne, slå-om-effekt, lommer eller v-hals. Du vil dermed med garanti finde en cardigan, som passer lige til din smag og dit niveau.

     

Udforsk hele vores udvalg af gratis cardiganopskrifter her.

Hvis du ønsker at strikke en cardigan til sommerbrug, kan vi anbefale at strikke i bomuldsgarn, da det vil føles let og få huden til at ånde. Du kan style cardiganen med en flot sommerkjole, en nederdel eller et par smarte shorts. Vil du derimod strikke en cardigan til vinterbrug, anbefaler vi at strikke i en af vores uldkvaliteter, som med sikkerhed får dig til at holde på varmen. Her kan du for eksempel style cardiganen med en buksedragt eller bære den til et par bukser og over en skjorte eller rullekravebluse. Hvis du mangler en dejlig varm hygge-cardigan til hjemmebrug, kan du også med fordel strikke i blødt og lækkert uld.

Se vores udvalg af bomuldsgarn her.
Se vores udvalg af uldgarn her.

En cardigan, som er lukket til med knapper, kan blandt andet bruges til et par jeans og give et cool og afslappet look. En cardigan kan også bruges over en sommerkjole, hvis du har brug for lidt ekstra varme på de kølige sommeraftener. Så hvad end du er til et enkelt og klassisk look i form af en cardigan i en simpel, mørk farve eller til et mere vildt og farverigt look i form af en cardigan, der skiller sig ud og er sammensat af flere farver, så finder du det helt sikkert blandt vores store udvalg af opskrifter på cardigans.

Når du har fundet den rette opskrift, kan du hurtigt og nemt finde de rette strikkepinde til projektet på vores hjemmeside. Vi har en lang række forskellige rundpinde og strømpepinde, som kan bruges til at strikke cardigans. Du kan vælge mellem pinde i birketræ, bambus, messing og aluminium, så der er noget for enhver smag. Ligeledes finder du både faste og udskiftelige rundpinde og pinde i forskellige størrelser, tykkelser og farver.

Find de rette strikkepinde til din cardigan-opskrift.

Hvis du er vild med cardigans, som lukkes af smukke knapper, er du også kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig et stort udvalg af knapper, som kommer i forskellige størrelser, farver, mønstre og materialer.

Style for eksempel din hjemmestrikkede cardigan med smukke perlemorsknapper, som vil give cardiganen et feminint look. Vores perlemorsknapper kommer både som flade og runde eller formede som blomster eller hjerter. Du kan også style din cardigan med træknapper, bøffelhornsknapper eller kokosknapper. Disse kan give et grovere og mere markant look til cardiganen. Hvis du nærmere ønsker, at knapperne skal være mere neutrale og gå i ét med din cardigan, kan du også udforske vores udvalg af plastikknapper. Her findes knapper i mange forskellige farver, som kan sammensættes med en cardigan, der er strikket i en tilsvarende farve.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke knapper.I vores udvalg af opskrifter på cardigans finder du blandt andet en lang række cardigans fra DROPS. Heriblandt finder du disse populære opskrifter:

  • En luftig cardigan strikket i mohair. Cardiganen strikkes i retstrik med hulmønster og ¾ lange ballonærmer. Find opskriften her.
  • En smuk cardigan med bladmønster og striber, som strikkes ovenfra og ned med ¾ lange ærmer. Find opskriften her.
  • En kort cardigan med korte ærmer, som strikkes ovenfra og ned med raglan. Find opskriften her.
  • En lang hygge-cardigan med v-hals, korte ærmer og lommer. Cardiganen strikkes i strukturmønster. Find opskriften her.

To andre meget populær cardigan-opskrifter er Inga Cardiganen og Winnie Jakken fra Molly by Mayflower-kollektionen. Den første cardigan strikkes i patentstrik og kan gå til ethvert outfit. Find opskriften her.

Den anden cardigan er tyk og grov i sit udtryk og strikkes i et flot mønster. Denne cardigan kan med fordel bruges som lun overdel eller som jakke til de kolde vintermåneder. Find opskriften her.


Se hele vores populære Molly by Mayflower-kollektion her.

Vi håber, at du nu har fået al den inspiration og hjælp, du skal bruge, inden du begynder på din nye hjemmestrikkede cardigan. Ellers er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med spørgsmål til opskrifter, garn, pinde eller noget helt fjerde. Vi sidder altid klar på tasterne til at hjælpe dig i gang eller videre med dit kreative projekt.

Rigtig god fornøjelse med at komme i gang med den helt rette cardigan :-)